Tema düzenleyici

Soru XenForo hangi eklenti setleri kimler için uygundur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadim

Licenced
1/3
Konu sahibi
Merhabalar, konu başlığı biraz kafa karıştırıcı olabilir; ancak sorum aslında basit. Örneğin, haber siteleri veya oyun siteleri gibi XenForo kullanıcıları hangi eklentileri birlikte kullanmalı? Benim hedeflediğim site bir haber ve destek sitesi olacak. Bu durumda, hangi eklentileri birlikte kullanmam uygun olur?

Haber siteleri için ana sayfada güncel haberleri veya önemli konuları sergilemek önemlidir. XenForo ’da bu amaçla XenPorta 2 gibi portal eklentileri veya CXF Widget Homepage gibi widget tabanlı eklentiler kullanılabilir. Bu eklentiler, haber akışını öne çıkarmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için uygundur. Ayrıca konuların bir slider olarak gösterilmesi için bizim şu eklentiyi de inceleyebilirsiniz. [XTR] Enhanced Featured Carousel

Destek sistemi kullanmak isterseniz XenForo için geliştirilmiş Ticket eklentileri de mevcuttur.

Haber siteleri için makale yönetimi eklentileri faydalı olabilir. Örneğin, Article Management System eklentisi, haber makalelerini düzenli bir şekilde sunmanıza ve kategorize etmenize olanak tanıyacaktır.

Bu biraz da site yöneticisinin nasıl bir yapı hazırlamak istediği ile alakalıdır. XenForo bir çok alanda destek sağlayacak geniş bir eklenti yelpazesine sahiptir.

Kullanıcılar bu konuyu aşağıdaki anahtar kelimeleri arayarak buldu:

1. portal
  2. xentr
Quick Jump
Geri