Herkese Selamun Aleyküm bayadır yoktum nßer
, dün Osman ile telefonda görüşünce giriş yapmış bulundum hem bir soru hem de güzel bir başlık hakkında düşüncelerimizi şeffaf olarak paylaşmak dileğiyle konuya giriyorum.
XenForo forum sistemini kullanan dostlar, memnun muyuz? XenForo bu beklentilerimizi karşılayabiliyor mu?
Sizce XenForo, forum ihtiyaçlarınıza gerçekten hitap ediyor mu? Avantajları, dezavantajları neler? Eğer XenForo 'yu uzun süredir kullanıyorsanız veya yakın zamanda başka bir forum sisteminden geçtiyseniz, deneyimlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum
Lütfen Konuya katılarak XenForo hakkında objektif bir değerlendirme yapın:
XenForo'nun Artı ve Eksilerini Paylaşalım! Yönettiğiniz Forumunuza değer katmak için bu paylaşımıma katılım sağlayarak Kendinizi Daha İyi Geliştirebilir misiniz? Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

XenForo forum sistemini kullanan dostlar, memnun muyuz? XenForo bu beklentilerimizi karşılayabiliyor mu?
Sizce XenForo, forum ihtiyaçlarınıza gerçekten hitap ediyor mu? Avantajları, dezavantajları neler? Eğer XenForo 'yu uzun süredir kullanıyorsanız veya yakın zamanda başka bir forum sisteminden geçtiyseniz, deneyimlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum

- Performansı ve hızı nasıl?
- Kullanıcı dostu mu, yeni başlayanlar için yeterince basit mi?
- Yönetici panelindeki seçenekler ve eklentiler beklentilerinizi karşılıyor mu?
- Karşılaştığınız en büyük zorluklar neler oldu?
- Kullandığınız tema hızlı indeks alıyor mu?