Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru-CevapÇözüldüXenforo 2.1 açılır kapanır postbit yardım
XDinc submitted a new resource: [XD] Collapsible Sections - Collapsible nodes and user extras. Warnings Compatible XF versions is 2.1+ This addon won't support 3rd party styles. Options Continuing Collapsible Sidebar (Going on) [ATTACH type="full"... Read more about this...
XDinc submitted a new resource: [XD] Collapsible Sections - Collapsible nodes and user extras. Warnings Compatible XF versions is 2.1+ This addon won't support 3rd party styles. Options Continuing Collapsible Sidebar (Going on) [ATTACH type="full"... Read more about this...
Hocam bunu eklenti değilde postbit için elle değiştirecek şekilde ekleyemez misiniz.
Ben kategoriler için manual olarak yaptım bunu, şimdi bu eklentiyi kullanınca iki tane oluyor kategori bölümünde
Birde bunda şöyle bir sorun var kategori bölümü kapatınca sayfa yenilendiğinde tekrar açık kalıyor.