Bu konuda keşke biraz beklemiş olsaydınız. Bilgisayarımı dün formatlamak zorunda kaldım. Şu an toparlıyorum bitsin direk güncellemelere geçerim. Ancak şunu da söylemek istiyorum. XenForo 'nun değiştirmiş olduğu şablonlar şu şekilde@@XenTR hocam, güncellemeyi yaptım, yapmaz olaydım Tema malesef yeni versiyonda çalışmıyor. Acilen güncellemene ihtiyacımız var
Bu komutu biz hiç kullanmadık. Ama gelecek güncelleme ile eklenti dahil güncellenecektir. Yani aslında 2.1.6 dan önce verecektim güncellemeleri ama buda isabet oldu bu şekilde olması en azından iki iş olmadı bizim açımızdan.@fa-var-haykal
Bezecek bişiy yok sadece tema sağlayıcısının güncel sürümü yayınlamasını beklemek daha doğru olur. Şu an bizim temaların an itibariyle güncellemeleri bitti sadece paketlenip müşterilerimize sunulacak.Orjınal temaya ufak tefek dokunuslar yaparak yola devam (Her guncelleme sonrası tema problem yasamak ınsanı bezdırır)
Bu gibi durumlar olasıdır. Bazen ürün yayınlandıktan sonra küçük bir düzeltme söz konusu olabilmektedir. Yeni sürüm yerine direk aynı sürüm üzerinden düzeltme verlebilmektedir. Bu bazı zamanlar bizim için de söz konusu olabilmektedir.Sanki güncellemede sorun vardı yayından geri çekilip tekrar verildi, ben akşam 20:00 gibi baktığımda güncelleme gözükmüyordu şimdi gözüküyor ama.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın