Merhaba;
Bu işlem için XenForo'da şu anda yer alan convert işlemleri için direkt Woltlab geçişi bulunmamaktadır. Yerleşik olarak aşağıdaki biçimde dönüştürmeler yer alır.
Eğer Woltlab üzerinden bir dönüşüm yapmak isterseniz birden fazla dönüştürme işlemleri gerçekleştirmeniz gerekecektir.
Örneğin : WoltLab -> MyBB -> XF1.5 -> XF2.0
Tabii bu işlemler ne kadar sağlıklı bir dönüşüm gerçekleştirir o da ayrı bir konu. Yani direkt olarak dönüştürmeniz şu aşamada mümkün görünmüyor.
woltlab dogrudan xenforo gecıs yapamayacagı ıcın url yapısın benzemesının onemı yokwoltlab url yapısı yüksek oranda XenForo ile aynı url yapısında sorun yaşamazsınız çok fazla.
woltlab dogrudan xenforo gecıs yapamayacagı ıcın url yapısın benzemesının onemı yok
woltlab mybb gectıgınde url yapısıda degısecek. Bu noktadan sonra enuygul sekılde mybb xenforo gecısı yapılmalı
cunku mybb xenforo url yapısının uzaktan yakında alakası yok hele bırde mybb seo eklentısı kullanırlırsa ısın ıcınde cıkılması daha zorlasıyor.
Bende mybb xenforo gecis yaptim.Olayı biraz yanlış anladınız sanırım.
MyBB sisteminin yapısının bir önemi yok. Siz geçiş için mybb'yi köprü olarak kullanacaksınız sizin sitenizde mybb'nin bir etkisi olamayacak daha sade olarak şöyle anlatayım.
Örneğin; bana sitenizi WBB' den XF ye aktarın dediniz, ben 1 saat sonra size sitenizi XenForo olarak teslim ediyorum.
Arada kaç sisteme geçiş yaptığımın bir önemi yok, sonuç olarak hangi sisteme geçtiğiniz önemli.
Bu konuda içinize sinecek ölçüde araştırma yapıp karar verir iseniz, geçiş için destek bölümünden iletişime geçebilirsiniz.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın