Bilgi - Eklenti Kullanmadan Basit bir İtibar Sistemi Yapıyoruz
Merhaba arkadaşlar bugünkü konumuzda forumunuzda reaksiyon puanına dayalı basit bir itibar sistemi nasıl yapabiliriz onu göreceğiz. Şunu başta belirtmeliyim ki bu şablon değişikliğini 2.1 sürümünde gerçekleştirebilirsiniz çünkü XenForo 2.0...xentr.net
Buradaki konu ile yapabilirsiniz resimleri değiştirmeniz yeterli olacaktır.
FarkHosting SyTry teşekkür ederim ama istediğim o değil. ben üye grup atladıkça rütbesi ile beraber yıldız saysının artmasını istiyorum ama üyelerin yıldızı ayrı, moderatörün yıldızı ayrı, yöneticilerin yıldızı ayrı olsun....
Mesaj sayısına göremi olmasını istiyorsunuz yani?XDinc ilgin için çok teşekkür ederim. Ama istediğimi tam ifade edemedim. örneğin:
Yeni Üye
Üye
Tanıdık Üye
Duyarlı Üye
Çalışkan Üye
Başarılı Üye
Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Diye üye grupları oluşturdum. Şöyle olmasını istiyorum:
Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1495
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1496Ekli dosyayı görüntüle 1502
Tanıdık Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1497Ekli dosyayı görüntüle 1503Ekli dosyayı görüntüle 1504
Duyarlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1498Ekli dosyayı görüntüle 1505Ekli dosyayı görüntüle 1506Ekli dosyayı görüntüle 1507
Çalışkan ye
Ekli dosyayı görüntüle 1499Ekli dosyayı görüntüle 1508Ekli dosyayı görüntüle 1509Ekli dosyayı görüntüle 1510Ekli dosyayı görüntüle 1511
Başarılı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1512Ekli dosyayı görüntüle 1513Ekli dosyayı görüntüle 1514Ekli dosyayı görüntüle 1515Ekli dosyayı görüntüle 1516Ekli dosyayı görüntüle 1523
Tecrübeli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1501Ekli dosyayı görüntüle 1517Ekli dosyayı görüntüle 1518Ekli dosyayı görüntüle 1519Ekli dosyayı görüntüle 1520Ekli dosyayı görüntüle 1521Ekli dosyayı görüntüle 1522
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın