Merhaba,
Forumlarda etkileşimi arttırmak için forumun verdiği hizmete dair kullanıcıların test çözmelerini sağlayabiliriz. En azından benim yönettiğim sitede çok talep görecektir diye düşünüyorum.
Özellik olarak şunları düşündüm:
Forumlarda etkileşimi arttırmak için forumun verdiği hizmete dair kullanıcıların test çözmelerini sağlayabiliriz. En azından benim yönettiğim sitede çok talep görecektir diye düşünüyorum.
Özellik olarak şunları düşündüm:
- Yönetim panelinden sınırsız sayıda soru eklenebilecek ve 4 seçenekli cevap yazabileceğimiz bir alan tanımlansın
- Sorularımızı soracağımız alanın editörü, XenForo'nun cevap alanı gibi olsun. Yani resim kopyalama, tablo ekleme vs işlemleri kolay bir şekilde ekleyebilelim.
- Eklediğimiz sorunun cevabının hangi seçenek olduğunu tanımlayalım.
- Eklediğimiz soru sayısı kadar verilecek doğru cevap sayısına göre başarı kriterleri otomatik konsun. (% üzerinden)
- Verdiği cevaplardan hangisi doğru hangisi yanlış olduğunu sonuç sayfasında tek tek gösterelim.
- Kişi atıyorum 0-45 arasında bir puan almışsa, o puana karşılık Onedio testleri gibi "Aslansın kaplansın vs" resimli bir sonuç sayfası çıkaralım.
- Mümkünse bu sonuç sayfasında çıkacak resmi dilerse sosyal medya hesaplarından paylaştırarak sitemize başka kişilerinde gelmesine vesile olmasını sağlayalım.
- Kişiler bu testlere katıldığı için PUAN kazansın
- Bilgi Kaynak Erişimi
- Fikir tamamen tarafıma aittir ve özel yazılım bir sitemde kullanılmaktadır.