Themehouse uı.x tema ben kullandım. Tavsiye etmiyorum. Hem destek açısından hem de sıkıntı şu ki güncellemeleri sitenin içerisinden ftp kapısıyla themehouse a bağlanıp alıyorsun ve o bağlantı admin panelden themehouse’a bu da çok büyük güvenlik açıkları doğuruyor. Ben kullandığım için çok iyi biliyorum. O yüzden size tavsiyem xentr.net gibi sağlam ve mükemmel tasarımları olan ve çok iyi bir destek sistemi olan alt yapısı sağlam bir yerden tema almanız yönündedir.Temasını almak üzereyim ama dark mode için de mi 35$ vereceğim? çok garip kafam karıştı.
Temasını almak üzereyim ama dark mode için de mi 35$ vereceğim? çok garip kafam karıştı.
Övünç bey buradan yardım alabileceğimi söylemişti her konuda öyle değilse açmam bir daha.Sence bu soru burada soracağın bir soru mu? Üreticisine yazarsan daha net cevap alırsın.
Övünç bey buradan yardım alabileceğimi söylemişti her konuda öyle değilse açmam bir daha.
Buna yakından şahit olanlardan biriyim. 1,5 seneden fazla themehouse uı.x teması kullandım. Dünya varmış ne eklentisi kursam çalışıyor. ?ThemeHouse ürünlerini tercih edebilirsiniz sadece kullandığınız diğer uygulamalarla bir testini yapın derim çünkü bir çok eklenti bu temalarda değişen şablon ve macro yapıları nedeni ile çalışmaz.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın