Question Telif Hakkı Kaldırma Ücreti Hk.

MeteanYalim

Customer
Licenced
Reaction score
0
1/3
Thread owner
Merhabalar,
Normalde WordPress ve PHP konusunda deneyimliyim. XenForo dünyasına yeni katıldım. Tema ve eklentiler almayı düşünüyorum. Telif hakkı kaldırmak için, 20 dolar ücreti her eklenti için ayrı ayrı mı ödememiz gerekiyor. Yoksa Tema ve Telif hakkı kaldırma ödedikten sonra diğer eklentileri normal aldığımızda onlarda da footer yazısı kalkmış mı olacak onu anlayamadım. Birde temaların demoları var mı demo önizleme vs göremedim ama sadece resimler ile net anlaşılmıyor.

Saygılarımla,

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ve XenForo dünyasına hoş geldiniz 😊

Web sitemizden satın alacağınız ürünlerde normal şartlarda telif hakkı kaldırma ücreti her ürün için geçerlidir. Ancak toplu ürün alımlarında, aynı web sitesi/domain için kullanılması şartıyla telif hakkı kaldırma ücretini yalnızca 1 kez ödemeniz yeterlidir. Sonrasında satın alacağınız diğer ürünlerde footer üzerindeki telif yazısı kaldırılmış şekilde kullanabilirsiniz.

Ne yazık ki şu an temalar için canlı demo adresi sunamıyoruz. Bunun yerine ürün sayfalarında yer alan görseller ve videolar üzerinden detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Ayrıca ürünlerimiz lisans kontrol sistemine tabidir. Bu nedenle ürünü indirmeden önce, kullanacağınız web sitesinin alan adını lisans sayfanız üzerinden doğru şekilde tanımlamanız gerekmektedir.

Ek olarak, satın alma işlemleri sırasında doğru fatura/adres bilgileri kullanılması ve VPN / Proxy gibi konum gizleme servisleri kullanılmaması gerekmektedir. Ödeme sistemimiz, müşterinin IP adresi konumu ile seçilen faturalandırma ülkesinin eşleştiğini doğrulamaktadır. Güvenlik ve vergi düzenlemeleri nedeniyle bir uyumsuzluk tespit edilirse ödeme işlemi otomatik olarak engellenebilir.

Başka sorularınız olursa memnuniyetle yardımcı olurum.

Saygılarımla,

Thread owner
Diğer sorumu cevaplamışsınız aslında ama ABD şirketim üzeriden fatura kesilmesini istemiştim. O sebeple Fatura adresini şirket adresi girmiştim ama KDV %0 çıkması gerekirken %20 çıkıyor bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Türkiye'de yaşıyorum. Ama ABD üzerindeki şirketim üzerinden gider göstererek XenForo forum'u kurup ABD de hizmet veren bir topluluk oluşturmaya çalışıyorum. Birde VPN kullanımı kayıt ve satın almalarda mı yasak genel olarak mı yasak? Çok soru sordum kusura bakmayın. KVKK kapsamında IP vb bilgilerimi korumak için Ücretli VPN kullanıyorum her yerde ama VPN yasak yazılarını görünce kapatıp kayıt oldum. Unutup tekrar aktif girersem sıkıntı olur mu bilmek isterim.

Öncelikle detaylı açıklamanız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
  1. KDV ve Fatura İşlemleri Hakkında:
Uluslararası dijital vergi düzenlemeleri ile ödeme güvenliği (anti-fraud) prosedürlerimiz kapsamında; satın alma işlemlerinde kullanılan fatura bilgileri, bağlantı konumu (IP adresi) ve ödeme verileri sistem tarafından otomatik olarak değerlendirilmektedir.

Sistemimizin mevcut bağlantıyı Türkiye lokasyonu üzerinden algılaması durumunda, işlem yasal kurallar kapsamında “Yurtiçi Satış” olarak değerlendirilebilmekte ve ilgili KDV oranı (%20) otomatik şekilde uygulanabilmektedir.

ABD merkezli şirketiniz adına kurumsal (B2B) işlem yapılabilmesi için; sipariş sırasında ABD fatura bilgilerinizin ve şirketinize ait Vergi Kimlik Numarasının (Tax ID) ilgili alana eksiksiz girilmesi gerekmektedir. Vergi muafiyeti uygulamaları; bağlantı verileri, faturalandırma bilgileri, ödeme doğrulamaları ve kurum bilgileri dahil olmak üzere çeşitli teknik kriterlere göre otomatik olarak değerlendirilmektedir.

Gerekli doğrulama kriterlerinin sağlanması halinde sistem, işlemi uluslararası kurumsal satış kapsamında değerlendirebilir ve uygulanacak vergi oranını otomatik olarak güncelleyebilir. (Mevcut sepetinizde ilgili bilgileri girdikten sonra ödeme sayfanızı yenileyerek güncel durumu kontrol edebilirsiniz.)
  1. VPN Kullanımı Hakkında:
Platformumuzda kişisel gizlilik amacıyla VPN / Proxy kullanımı genel dolaşım açısından yasak değildir. Ancak kayıt, ödeme ve satın alma işlemleri sırasında güvenlik ve vergi doğrulama sistemleri bağlantı verilerini analiz etmektedir.

Bu nedenle bağlantı verileri ile beyan edilen fatura bilgilerinin birbiriyle uyumsuz görünmesi, sistemin lokal vergileri yansıtmasına veya işlemi güvenlik incelemesine almasına neden olabilmektedir. Karşılaştığınız uyarılar bu otomatik altyapıdan kaynaklanmaktadır.

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, platformun günlük kullanımında (forumu okuma, mesaj yazma vb.) kişisel veri güvenliğiniz amacıyla VPN kullanılması tek başına bir kural ihlali olarak değerlendirilmemektedir.

Süreci bu doğrultuda tamamlayabilirsiniz. Farklı bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

İyi çalışmalar dileriz.

Quick Jump
Back