Z Zombeyi Licenced Katılım 17 Eki 2019 Mesajlar 278 Tepki puanı 66 Puanları 28 17 May 2020 #1 Sadece belirli kategorilerde konu başlığın sınır getirmek mümkün müdür?
XDinc Yönetici XenTR Mod Customer SMS Confirmed Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 2,284 Çözümler 64 Tepki puanı 5,048 Puanları 113 19 May #2 Zombeyi' Alıntı: Sadece belirli kategorilerde konu başlığın sınır getirmek mümkün müdür? Genişletmek için tıklayın ... Title length için Forum bazında ekstra seçim sunan bir eklenti görmedim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Zombeyi' Alıntı: Sadece belirli kategorilerde konu başlığın sınır getirmek mümkün müdür? Genişletmek için tıklayın ... Title length için Forum bazında ekstra seçim sunan bir eklenti görmedim.
Z Zombeyi Licenced Katılım 17 Eki 2019 Mesajlar 278 Tepki puanı 66 Puanları 28 19 May #3 Ovunc Dinc' Alıntı: Title length için Forum bazında ekstra seçim sunan bir eklenti görmedim. Genişletmek için tıklayın ... Title length olarak siz kaç kullanıyorsunuz? bence çok uzun konu başlıkları saçma. Oyla 0 Olumsuz oyla
Ovunc Dinc' Alıntı: Title length için Forum bazında ekstra seçim sunan bir eklenti görmedim. Genişletmek için tıklayın ... Title length olarak siz kaç kullanıyorsunuz? bence çok uzun konu başlıkları saçma.