TheHypnosiss
Banned

Konum Alanını Takipçilerin Altına Almak İstiyorum
- Bilgi Kaynak Erişimi
- https://xentr.net/
Bu sefer çok açık ve net bir şey yazacağım bu sadece bu konu ve sadece sizin için geçerli değil!
Bize bir soru soru soruyorsanız cevabı alırsınız gerekirse olmaz deriz ama cevap yazarız.
Ama bizi deneme tahtasına çevirmeyin! Açtığınız konuyu bize sormadan başka yerde de dile getiriyorsanız ya daha önce açtığınız yere saygınız olsun bekleyin yada cevap gelmeyeceğine emin olduğunuzda açın !
Uygulamanız gereken adımlar,
1. Geliştirici modunu açın,
2. Şablon değişikliklerinde aşağıda yer alan değişikliği bulun,
Add followers count on user info yu açın,
İçeriğinde yer alan Find ve Replace kodunu aşağıda yer aldığı gibi değiştirin.
Find kodu;
Replace Kodu:
Aynı şeyi tekrar yaparsanız biz banlarız başkası ne yapar bilemem.
Saygılar.
Özürdilerim Gerçekten Niyetim Bir Anca Çözüme Kavuşturmaktı Gerekeni Yaptım Dediğinizle İlgili Ayrıca Anlayışınız ve Yardımınız İçin Çok Teşekkür Ederim Bahsetmek İstediğim Benim Genel Olarak İstediğim Yerleri Değiştirmek Tek Bİr Alanda Dememiştim
Yukarıda yazdığmı uygularsan değişecektir, veya konum görünümünü kapatabilirsin.
Örnek Vereyim Daha Basit Bir Şekilde Eklenti vs si varmi bilgim yok
örnek olarak konular 1. sırada 2. sırada mesajlar .3 sırada online süresi gibi yanı sadece takipçilerin konumunu değiştirmek değil amacım
member_macros
şablonu içerisinde ilgili kodları bulabilirsiniz dilediğiniz şekilde kodların sırasını değiştirin.Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın