• Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız

Soru Postbit sorunu

jagapps

Kayıtlı Kullanıcı
XenTR Üyesi
Katılım
20 Eki 2020
Mesajlar
3
Çözümler
1
Tepki puanı
1
Puanları
3
Merhabalar, Postbitte seçtiğim alanlar gözükmüyor.

Ekran Görüntüsü 1 : Screenshot
Ekran Görüntüsü 2 : Screenshot


bunun sebebi veya çözümü nedir
 
Çözüm
Merhabalar,
Bunun üç veya dört nedeni olabilir;

  • Post_macros şablonun güncel olmaması;
  • Message_macros şablonun güncel olmaması;
  • Yüklediğiniz yada uyguladığınız bir message user_info eklentisi diğer adıyla posbit eklentisinin güncel olmaması ve/veya içinde bunlar için gizleme gösterme seçeneklerinin ayrı izin ve etkinleştirme seçeneklerine bağlanması.
  • Şablon değişikliğinde bu alanda yer alan verilerin başka bir değişiklik ile bastırılması.
Siz dilerseniz 3. seçeneği bir deneyin :) ...
Sonrasında diğerlerine göz atın lütfen.

Saygılar.
Eklentiden kaynaklıymış, Eklentiyi kaldırınca sorun düzeldi.

Farklı bir sorun var, yatay postbit kullanıyorum online iconu Screenshot bu şekilde bunu avatarın...

XDinc

Well-known member
Admin
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Katılım
3 Şub 2019
Mesajlar
2,102
Çözümler
52
Tepki puanı
4,827
Puanları
113
Merhabalar, Postbitte seçtiğim alanlar gözükmüyor.

Ekran Görüntüsü 1 : Screenshot
Ekran Görüntüsü 2 : Screenshot


bunun sebebi veya çözümü nedir

Merhabalar,
Bunun üç veya dört nedeni olabilir;

  • Post_macros şablonun güncel olmaması;
  • Message_macros şablonun güncel olmaması;
  • Yüklediğiniz yada uyguladığınız bir message user_info eklentisi diğer adıyla posbit eklentisinin güncel olmaması ve/veya içinde bunlar için gizleme gösterme seçeneklerinin ayrı izin ve etkinleştirme seçeneklerine bağlanması.
  • Şablon değişikliğinde bu alanda yer alan verilerin başka bir değişiklik ile bastırılması.
Siz dilerseniz 3. seçeneği bir deneyin :) ...
Sonrasında diğerlerine göz atın lütfen.

Saygılar.
 

jagapps

Kayıtlı Kullanıcı
XenTR Üyesi
Katılım
20 Eki 2020
Mesajlar
3
Çözümler
1
Tepki puanı
1
Puanları
3
Merhabalar,
Bunun üç veya dört nedeni olabilir;

  • Post_macros şablonun güncel olmaması;
  • Message_macros şablonun güncel olmaması;
  • Yüklediğiniz yada uyguladığınız bir message user_info eklentisi diğer adıyla posbit eklentisinin güncel olmaması ve/veya içinde bunlar için gizleme gösterme seçeneklerinin ayrı izin ve etkinleştirme seçeneklerine bağlanması.
  • Şablon değişikliğinde bu alanda yer alan verilerin başka bir değişiklik ile bastırılması.
Siz dilerseniz 3. seçeneği bir deneyin :) ...
Sonrasında diğerlerine göz atın lütfen.

Saygılar.
Eklentiden kaynaklıymış, Eklentiyi kaldırınca sorun düzeldi.

Farklı bir sorun var, yatay postbit kullanıyorum online iconu Screenshot bu şekilde bunu avatarın tam altına nasıl alabilirim ?
 
Çözüm
Üst