Tema düzenleyici

Soru Paywant ve PayTR dışında xenForo eklentisi olan ödeme modulü alt yapı var mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogulcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CevaplarSoru Paywant ve PayTR dışında xenForo eklentisi olan ödeme modulü alt yapı var mı ?
Konuyu başlatanogulcan
Cevaplar5
Görüntüleme177

ogulcan

Licenced
Customer
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi, birinden yurt dışı ikametgahım var diye onay alamıyorum, diğeri hizmet sektörüme (premium hesap satışına vs izin vermiyor anladığım kadarıyla) artık destek vermediğini belirtiyor.

Var mı çözümü olan arkadaşlar ?

Teşekkürler.

Daha önce kendi geliştirdiğimiz ve kullandığımız bir Shopier eklentimiz mevcut. Şu ana kadar bu eklentiyi satışa sunmamıştık, ancak artık eklentimizin satışını gerçekleştirmeye karar verdik. ;)

Eklentiyle ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Bu beni çok mutlu etti yeni başlangıcın ilk müşterisi ben olacağım :) Satışlarınızda bol kazançlar dilerim.
Ne zaman satışa sunarsınız belirli bir tarih var mı ?
Ve sizden ricam sadece 2.3 için değil 2.2 için de satışa sunmanız olacak eğer bu mümkünse.
Teşekkür ederim 🙏

Önerimiz, eklentiyi satın almadan önce Shopier üzerinden bir hesap oluşturmanız ve hesabınızın onaylanmasını beklemenizdir. Zira bazı durumlarda ödeme sağlayıcıları hesapları onaylamayabilir.

Evet öncelikle başvurumu yapıp sonra eklentinizi satın alacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum, sitede eksik gördüğüm son noktayı sizinle çözeceğim :)

Başvurum onaylandı. Tüm forum sahiplerinin alabileceğini düşünüyorum kayıt esnasında düzenli açıklama yaparlarsa.
XenTR size ve ekipte çalışan herkese kolaylıklar dilerim umarım kısa sürede bizlere bu eklentiyi sunarsınız.

Quick Jump
Geri