Merhabalar,
Özel Kullanıcı Alanlarındaki php callback ne zaman tetikleniyor acaba?
Özel Kullanıcı Alanlarındaki php callback ne zaman tetikleniyor acaba?
Buraya yazdığımız php callback methodu kullanıcı bu özel alana yeni bir değer girdiğinde tetikleniyormuş bunu merak ediyordum kusura bakmayın uğraştırdım.
Bizi inanın hiç uğraştırmadınız çünkü henüz anlaşamadık ...
Çekeceğiniz verinin hangi alanda dongü yansıtacağına göre metod belirlenir.
Ekli dosyayı görüntüle 729
Discord için oluşturacağınız veri döngüsünü nerede yansıtacaksınız?
Kısacası bu iş veri alanına ve ne elde etmek istediğinize göre değişiyor.
Örnek;
Admin panelde eklenti seçeği oluşturabilmek adına, Callback (PHP dosyanızı şu şekilde oluşturabilirsiniz.)
Önce verinizi elde edecek metodla PHP dosyanızı oluşturursunuz sonra bu metoda uygun şekilde veriyi callback yaparsınız
Edit code event listener:templater_macro_pre_render
Ekli dosyayı görüntüle 730
Sonra verinin son kullanıcıya görüntülenmesi için bir template (şablon gerekecek) oluşturursunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 731
Gelelim şimdi sizin soruya hangi veriyi elde etmeye ve bu veriyi nerede göstermeye çalışıyorsunuz?
Bu verinin bir PHP dosyası var mı?
Buraya yazdığımız php callback methodu kullanıcı bu özel alana yeni bir değer girdiğinde tetikleniyormuş bunu merak ediyordum kusura bakmayın uğraştırdım.
Demek istediğim şu şekilde Screenshot buraya eklediğimiz method ne şekilde tetiklenmekte?
Demek istediğim şu şekilde Screenshot buraya eklediğimiz method ne şekilde tetiklenmekte?
Yani demek istediğim şu şekilde oraya yazdığımız method biri o kullanıcı alanını görüncemi çağırılıyor?
templater_macro_pre_render
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın