XF - 2 nin hangi sürümü , yukarıda önerilen sürüm örneğin 2.0 uyumlu. Direk linke tıklayıp satın almış olsaydınız ve 2.1.1 kullanıyor olsaydınız sorun yaşayabilirdiniz. Burada art niyet yok , bir birimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sevgiler..
Bu eklenti içinde Pazar günü sorunuza çözeceğiz ..
Selam arkadaslar. Konuyu onceden kimin inceledigini gosteren bir eklenti xf1 vardi. Boyle bir eklenti yi xf2 ye yapmaniz mumkunmu acaba tesekürler.
onlar ucretli siz yapin ucretli de olsa paramiz bizde kalsin baskasina gitmesin kardes.Merhaba,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım bunun için yapılmış bir kaç eklenti mevcut.
[XFA] Who Read This Thread - XF2
[XenConcept] User Activity (Users Viewed, Viewing Thread, Viewing Forum)
Eğer bu eklentiler işinizi görmüyorsa bize bu konuda yapılmasını istediğiniz özellikler ile detaylı bir anlatım yaparsanız konu ile ilgilenebiliriz.
gozden kacti galiba kardes xf2 icin demistim eklenti istegimde.Ayrıca kullandığınız sürümü de belirtirseniz daha sağlıklı olur, iyi forumlar
gozden kacti galiba kardes xf2 icin demistim eklenti istegimde.
XF - 2 nin hangi sürümü , yukarıda önerilen sürüm örneğin 2.0 uyumlu. Direk linke tıklayıp satın almış olsaydınız ve 2.1.1 kullanıyor olsaydınız sorun yaşayabilirdiniz. Burada art niyet yok , bir birimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sevgiler..
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın