Tema düzenleyici

Kullanım tekniği How to make a sticky user cell?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Çok Tepki Alan 5 Mesaj

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

İşinize gelmeyince hesabımı kapatın moduna giriyorsunuz! Bizim neden zorumuza gitsin aptal aptal yorumlar yapmayın.
Madem destek alamıyorsun demek ki bir sorun var. Bunun nedenini kendinde arama ama gel burada gider yap, sonrada e-posta adresini değiştir git.
Kusura bakma ama inan girersen namert olduğunla ilgili konu açacağım. Haberin olsun.
TR: Bir çok kullanıcı bu paylaşımı istedi sanırım artık kolayca uygulayabilirler.
Bazen ufak ama sihirli dokunuşlar farklılık yaratmak için gerekli.
Paylaşım için teşekkürler.

EN: Users were asking! I think they can easily apply.

temanıza göre şekillendirmeniz lazım derken nasıl bir şekillendirme verilen kodda farkedemedim ?

Burada anlatılan kullandığınız temanın durumuna göre kendi şekillendirmenizi yapmanız yönündedir. Örneğin sizin temanın mesaj alanında yapışkan kullanıcı alanının kavrayacağı yükseklikteki top:40px değildir. veya sağ çıkıntı değeri right: 10px değildir gibi.

Umarım anlatabilmişimdir. Her şeyi her temaya göre ayarlamamız mümkün olamaz. Genelde verdiğim kodları sistemin yapısına göre vermekteyim. Gelecekte sorun yaşanmaması adına.

İyi iş, tebrikler.
Forumuma uyguladım ve sorunsuz çalışmakta.
İlk mesajdaki kullanıcı bilgisinin, buradaki gibi yatay olması içinde bir kaynak ekleyecek misiniz?
:cool:

Kullanılan tüm materyaller tema özellikleri ile ilgili olduğu için hemen bir kaynak sunmak şu an için mümkün görülmemektedir. Sadece css bazlı olsa eklerim ancak şablon değişkenleri mevcut olduğu için bu seçenek şu an için mümkün değil.

I'm going to have to give this a go I think.. I assume this is the same code that you're using here? It works really well.. :giggle:

Ustam yeni bir konu açmak istemedim, bunu peki sidebar için nasıl yapabiliriz? yani istediğimşey sayfayı aşağı kaydırdıkta aynen bunun gibi sabitlensin istiyorum, umarım anlatabilmişimdir.

Bu şey olarak bahsettiğinizden kastınız Nedir?

Nasıl yapıldığını kavrayamadıktan sonra kodla yada eklenti ile olması arasında bir fark yoktur.
Kaldı ki sürüm güncellemelerinde yaptığınız değişiklikleri manuel olarak tekrar yapmanız gerekir.

Ek olarak bazı isteklerin açık kaynak kodlu paylaşılması geliştiricinin emeğinin tatlı su kurnazları tarafından çalınmasına sebebiyet verir.
MySimS3k® size bütün ihtiyaçlarınıza yönelik bir eklenti sunacağını beyan etmiş.

Ben hala kod istiyorum diye yazmanızın gereği yok, çok bakmak isterseniz eklentiyi ayrıştırır kodlarına bakarsınız.

Hocam öyle bir yazdınız ki sanki dövecekmişsiniz gibi, alt tarafı bir koddu onu da kendim kodladım zaten, sitenizde topu topu 3 kez yardım istedim hiç birinde yardımcı olmadıniz, aytiyetten ben zaten halletim diye mesaj çektim, eger zorunuza gidiyorsa kapatin hesabimi, enteresan insanlarla karsilasiyoruz, ALLAH sonumuzu hayir etsin, kendi adima birdaha sitenize giren yada yardim isteyen namerttir.

İşinize gelmeyince hesabımı kapatın moduna giriyorsunuz! Bizim neden zorumuza gitsin aptal aptal yorumlar yapmayın.
Madem destek alamıyorsun demek ki bir sorun var. Bunun nedenini kendinde arama ama gel burada gider yap, sonrada e-posta adresini değiştir git.
Kusura bakma ama inan girersen namert olduğunla ilgili konu açacağım. Haberin olsun.

Quick Jump
Geri