Usage technique Hesap Ayarlarındaki Çıkış Yap Butonunu Kaldırma

Haz

Licenced
Reaction score
1
1/3
Thread owner
Üyeler, anasayfanın sağ üst köşesindeki profillerine tıklayarak açılan menü üzerinden çıkış işlemini zaten gerçekleştirebiliyor. Bu yüzden site içerisinde ayrıca “oturumu kapat” seçeneğine yer vermek istemeyebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak bu yapı kaldırılabilir.

Hesap yönetim alanındaki "çıkış yap - log out" bölümünü nasıl kaldırırız?

1. Aşama: XenForo yönetim panelinde arama alanına “account_wrapper” yazın.
2. Aşama: Düzenleme yaptığınız şablonun doğru temaya ait olduğundan emin olun.
3. Aşama: Şablonun en alt kısmında yer alan ilgili kod bloğunu bulun, silin ve değişiklikleri kaydedin.

Kontrol Panelindeki Çıkış Yap Butonunu Oluşturan Yığın:
Code:
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

Most Reacted 5 Post

Paylaşım için teşekkürler, oldukça güzel bir anlatım yapmışsınız. Emek her zaman taktir edilmelidir. ;)

Ben kendi çalışma yaklaşımımda, mümkün olduğunca şablonlara doğrudan müdahale etmemeyi tercih ederim. Çünkü XenForo güncellemelerinde bu tür template değişiklikleri zamanla çakışmalara ve ek bakım yüküne neden olabilmektedir.

Daha pratik ve sürdürülebilir bir çözüm olarak, aynı işlemi extra.less üzerinden CSS ile müdahale ederek çok daha güvenli bir şekilde çözebilirsiniz: Aşağıdaki kodu kullandığınız temanın extra.less şablonuna eklemeniz yeterli olacaktır.
Less:

Orjinal hali:
View attachment 11868
Kod eklendikten sonraki hali
View attachment 11869
Paylaşım için teşekkürler, oldukça güzel bir anlatım yapmışsınız. Emek her zaman taktir edilmelidir. ;)

Ben kendi çalışma yaklaşımımda, mümkün olduğunca şablonlara doğrudan müdahale etmemeyi tercih ederim. Çünkü XenForo güncellemelerinde bu tür template değişiklikleri zamanla çakışmalara ve ek bakım yüküne neden olabilmektedir.

Daha pratik ve sürdürülebilir bir çözüm olarak, aynı işlemi extra.less üzerinden CSS ile müdahale ederek çok daha güvenli bir şekilde çözebilirsiniz: Aşağıdaki kodu kullandığınız temanın extra.less şablonuna eklemeniz yeterli olacaktır.
Less:

Orjinal hali:
1777988805133.webp
Kod eklendikten sonraki hali
1777988894494.webp

Quick Jump
Back