Style customizer

• Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız

Genel Konuşma Hayırlı Olsun

Hayırlı Olsun
2
1K

murat

Member
Merhaba, öncelikle bu kazanım hepimize hayırlı olsun. Kazanım diyorum çünkü, forumu incelediğimde çok değerli bilgilerin olduğunu gördüm. Bir destek platformundan öte, öğretici/eğitici bir platform olmuş. XenForo bazlı böyle bir foruma ihtiyaç vardı, kuruculara teşekkür ederiz.

XDinc

Yönetici
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
murat güzel yorumun için teşekkürler arkadaşım.
Umarım hepimiz adına hayırlısı olur biz elimizden geldiğince ilgi göstermeye, destek olmaya ve birlikte büyümüye gönül verdik.
İçerik olarak özgün kalmaya özen göstermek istiyoruz bizi farklı yapacak en önemli değer bu.

XenMake

Active member
Merhaba, öncelikle bu kazanım hepimize hayırlı olsun. Kazanım diyorum çünkü, forumu incelediğimde çok değerli bilgilerin olduğunu gördüm. Bir destek platformundan öte, öğretici/eğitici bir platform olmuş. XenForo bazlı böyle bir foruma ihtiyaç vardı, kuruculara teşekkür ederiz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Güçlü bir kadro ile XenForo adına böyle bir platform oluşturarak Türkiye'de destek vermeyi hedefliyoruz. Destekleriniz ile daha iyi yerlere gelebilirz.

Saygılar...

Quick Jump
Kayıt Ol