hasannakyuz
Customer
Selamlar;
iPhone’ larda bulunan hava durumuna benzer bir eklenti var mı xenforo’ da widget olarak kullanabileceğimiz ?
Benim gibi balıkçılık ile ilgili forumlar da çok kullanılır gibi geldi bana. Hava durumu balıkçı için önemliYok ama bunu yaparız kolaylıkla sorun değil ...
Benim gibi balıkçılık ile ilgili forumlar da çok kullanılır gibi geldi bana. Hava durumu balıkçı için önemli
Ben bunu widget oluştururken php callback ile şimdi yapmaya çalıştım ama beceremedim wigdet ekleme şeklim;Yok ama bunu yaparız kolaylıkla sorun değil ...
HytaleTurkiye\Weather\Widget
veriyi alacağın php dosyanı oluştur.Beklemeden yana hiç bir sorun yok, inşallah çoğu kişinin işine yarar. Şahsen benim yarar.hasannakyuz biraz bekleyelim kardeşimiz güzel bir iş çıkaracak buna göre duruma el atarız.
Beklemeden yana hiç bir sorun yok, inşallah çoğu kişinin işine yarar. Şahsen benim yarar.
Rehber benim için çok aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim abi ?HytaleTurkiye aşağıdaki süreçleri uygula,
1. Eklentini SSH üzerinden oluştur.
2. Setup. php dosyan için aşağıdaki içeriği kullan.
3. Bu işlemden sonra eklenti dizininde,HytaleTurkiye\Weather\Widget
veriyi alacağın php dosyanı oluştur.
Oluşturduğun php dosyasında ilgili verileri hangi template üzerine çekeceksen bunu dosyanda render yada $options['template'] komutları kullanarak şablona yansır.
4. Adım 3. adımda oluşturduğun dosyanı sisteme eklemen olacak, örnek aşağıda,
Ekli dosyayı görüntüle 2017
5. Artık şablonunu oluşturup widget yönetimi alanında eklemen yeterli.
$link="http://weather.noaa.gov/pub/data/observations/metar/stations/LT".$link.".TXT";
ini_set('allow_url_fopen',1);
gereksinimi doğurabilir buna dikkat et kardeşim.Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın