hasannakyuz
Customer
Herkese Selamlar ;
Forumda Widget olarak haftanın üyesi / üyelerini gösteren bir eklenti mevcutmu acaba top poster adında bir eklenti buldum fakat 1.5 sürümü ile uyumlu 2.1 için böyle bir eklenti yada kodlama mevcutmudur acaba ?
Hasan merhabalar,
Bunu bu hafta sonunda yapıp yayınlayacağım önerin için teşekkürler.
Herkese Selamlar ;
Forumda Widget olarak haftanın üyesi / üyelerini gösteren bir eklenti mevcutmu acaba top poster adında bir eklenti buldum fakat 1.5 sürümü ile uyumlu 2.1 için böyle bir eklenti yada kodlama mevcutmudur acaba ?
Ayın üyesi de ekleyebilir misiniz?Hasan merhabalar,
Ayın üyesi de ekleyebilir misiniz?
Mesela sağ tarafta bir widget'de bu ayın üyesi xx adlı kişi yazabilir ve rengarenk kullanıcı adı olabilir o kısımda felan.
Bu ayın üyesi hangi kriterlere göre belirlenecek?Herkese Selamlar ;
Açtığı konular, mesajlar gibi kullanıcının aktifliğini ölçen unsurlar uygun olur sanırım ? Yada aldığı beğeniler veya bunların hepsini seçenek halinde uygulasak olur mu eklenti de ?Bu ayın üyesi hangi kriterlere göre belirlenecek?
XDinc hocam selamlar resmî forumda bulunan tpm eklentisi sorunlu, sizin güncelleyerek kullandığınız ayın üyeleri eklentisinin paylaşılma gibi bir durumu var mı acaba ?
Tabi hocam haklısınız. O yönde sorun yok. Eklenti yazarının paylaşımına izin vermesi doğru olan zaten sorun yokhasannakyuz biliyorsun bu ürün @au lait e ait bir ürün ben özelleştirirken ondan izin almıştım ama ona ait bir ürünü burada paylaşmam bu dostluğu bozar.
Ekli dosyayı görüntüle 5128
Yine kendisine şimdi yazacağım eğer izin verirse seve seve eklerim.
Anlayışın için teşekkürler.
Merhabalar uzun zaman oldu acaba yaptınız mı eklentiyi?Hasan merhabalar,
Merhabalar uzun zaman oldu acaba yaptınız mı eklentiyi?
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın