Z Zombeyi Licenced Katılım 17 Eki 2019 Mesajlar 278 Tepki puanı 66 Puanları 28 26 Eki 2019 #1 Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Merhabalar bu görseldekini nasıl yapabilirim? Bilgi Kaynak Erişimi https://xentr.net/
XDinc Yönetici XenTR Mod Customer SMS Confirmed Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 2,284 Çözümler 64 Tepki puanı 5,048 Puanları 113 27 Eki #2 Bu dediğiniz nedir? Nesini yapacağız? Yada anlatacağız ... Oyla 0 Olumsuz oyla
Z Zombeyi Licenced Katılım 17 Eki 2019 Mesajlar 278 Tepki puanı 66 Puanları 28 27 Eki #3 Ovunc Dinc' Alıntı: Bu dediğiniz nedir? Nesini yapacağız? Yada anlatacağız ... Genişletmek için tıklayın ... Hocam görseller direk konuya eklenmiyor bu yüzdenkendimi tam olarak açıklayamıyorum link eklemek zorunda kalıyorum bu şekildede anlatım sağlanmıyor, istediğim şey kategori bölümlerindeki mesaj ve konu sayısınına icon ekleme aynı bu şekilde gösterme. Oyla 0 Olumsuz oyla
Ovunc Dinc' Alıntı: Bu dediğiniz nedir? Nesini yapacağız? Yada anlatacağız ... Genişletmek için tıklayın ... Hocam görseller direk konuya eklenmiyor bu yüzdenkendimi tam olarak açıklayamıyorum link eklemek zorunda kalıyorum bu şekildede anlatım sağlanmıyor, istediğim şey kategori bölümlerindeki mesaj ve konu sayısınına icon ekleme aynı bu şekilde gösterme.