Style customizer

• Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız

Soru-Cevap Bu forumdaki dil secenegi

Levi45

Licenced
Customer
Selamlar bu forumda turkce secince site tamamen turkcelesiyor. Node ve altindaki aciklamalar buna dahil . Yine ingilizce secince Hersey ingilizceye donuyor. Bunun ozel bir ayarimi var?. Cok super oluyor bunu nezamandir ariyordum.

XDinc

Yönetici
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
Selamlar bu forumda turkce secince site tamamen turkcelesiyor. Node ve altindaki aciklamalar buna dahil . Yine ingilizce secince Hersey ingilizceye donuyor. Bunun ozel bir ayarimi var?. Cok super oluyor bunu nezamandir ariyordum.

Merhabalar,
Bu bize özgü yapmış olduğumuz bir eklenti ve açıkçası üzerinde çalışmaları devam ediyor.
Kaynak yönetimi vb. alanları da dahil edeceğiz. Bittiğinde tekrar sizi bilgilendiririz.
Saygılar.

Levi45

Licenced
Customer
Elinize saglik , super olmus. Ben xenforo sitesinde istek yapmistim Google translatin entegre edilip hangi dilde yazilisa yazilsin yazilanlar kullanicinin sectigi dile donussun diye. Bu dedigime yakin birsey olmus. Konu basligi ve icerigide dahil edilirse muhtesem olur . (y)

Quick Jump
Kayıt Ol