Tema düzenleyici

Bilgi Bayram sonrası bilgilendirme!..

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed
Katılım
3 Şub 2019
Mesajlar
2,283
Çözümler
83
Tepki puanı
2,807
Puanları
113
Herkese merhaba arkadaşlar;

Malum 11 ayın sultanı Ramazan Bayramını hep birlikte geride bırakmış bulunuyoruz. Allah'ım cümlemize hayırlısı ile tekrarını nasip eylesin. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

Bir haftalık ayrılık sonrasında yeniden kaldığımız yerden daha emin adımlar ile devam ediyoruz. Açılan destek talepleri ve konulara cevaplar ne yazık ki elimizde olmayan sebeplerden dolayı gecikmiştir.

Elimizden geldiğince sizlere yardım etmek için yine buradayız. Bizlere verdiğiniz destek için de sizlere ayrıca teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki süreçte daha güzel işlere hep birlikte imza atarız.

Saygılar XenTR
 
Bilgi Kaynak Erişimi
https://xentr.net/
Hocam, en çok işe yarayacak güzel bir anasayfa eklentisi olacaktır diye düşünüyorum.
Ne dersiniz?
 
I hope everyone who celebrates has had a fantastic break, and I look forward to seeing what other add-ons the wonderful XenTR team come up with.
 
Quick Jump
Geri
Üst