• Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız

Yardım Açılan forumlar görünmüyor.

hasannakyuz

Active member
Licenced
Customer
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
523
Çözümler
6
Tepki puanı
247
Puanları
43
Admin panelden açtığım forumlar, panelde görünüyor fakat forumda görünmemekte, neden kaynaklanır acaba ?
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!


Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
 

hasannakyuz

Active member
Licenced
Customer
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
523
Çözümler
6
Tepki puanı
247
Puanları
43
Node icon tweak eklentisinden kaynaklanıyormuş, bu sorunu nasıl çözerim acaba?
 

MFA

SMS Confirmed
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Katılım
4 Nis 2019
Mesajlar
50
Tepki puanı
67
Puanları
18
Tüm eklentileri devre dışı bırak.
Node İcon Tweak eklentisi ile diğer eklentileri tek tek etkinleştirerek hangi eklenti ile çakıştığını bul
 

hasannakyuz

Active member
Licenced
Customer
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
523
Çözümler
6
Tepki puanı
247
Puanları
43
Tüm eklentileri devre dışı bırak.
Node İcon Tweak eklentisi ile diğer eklentileri tek tek etkinleştirerek hangi eklenti ile çakıştığını bul
Tüm eklentileri hatta kullanmış olduğum temaya ait eklentileri devre dışı bıraktım fakat sonuç değişmedi
 

hasannakyuz

Active member
Licenced
Customer
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
523
Çözümler
6
Tepki puanı
247
Puanları
43
Sorun tamamen eklenti kaynaklıymış, bir kez daha anladım ki İngilizce öğrenmek şart 😅
 

hasannakyuz

Active member
Licenced
Customer
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
523
Çözümler
6
Tepki puanı
247
Puanları
43
Google çeviri veya Yandex çeviri kullanarak birçok şeyi yapabilirsin :)
Eklentinin dosyalarını ftp ye atarken tam olarak atmaz ve öyle kurulursa sıkıntı çıkarabiliyor.
şimdi ofise geldim dosyalarını olduğu gibi kaldırıp tekrar kurulum yapacağım belki de ben kurulum da yanlış bir işlem yaptım
 
Üst