[XTR] Special Days

Add-on[XTR] Special Days 1.0.1

No permission to download
Eklentiyi geçtiğimiz gün 29 Ekim için XF 2.3.7 forumumda kullandım ancak kullanırken gün içerisinde admin panelinde hatalar verdi, bu hatalar eklentiyi devre dışı bıraksam da devam etti ve tamamen kaldırdım. Bu arada günü geldiğinde otomatik olarak da aktif olmuyordu. Eklentiyi bir ara kontrol edip 2.3 için uyumlu hale getirebilir misiniz? Teşekkürler.

XenTR
XenTR
Eklentimiz en son XenForo v2.1.x için güncellenmiştir. Bu nedenle v2.3.x sürümünde doğal olarak çalışmayabilir. Ücretsiz ürünlerin güncellenmesi konusunda ne yazık ki söz veremiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • Like
Reactions: decproca
D
decproca Replying to XenTR
Ücretli bir sürüm çıkarsa alıp kullanmak isteriz, teşekkürler. 🙏🏻
Thread owner
Pro sürümü için daha önce bir çalışma yapılmıştı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir görsel paylaşmak istedim. Bu proje kapsamında, özel günlerde sitenin belirlenen alanlarında otomatik olarak görsellerin ve mesajların gösterilmesi planlanmaktadır.

Proje için kapsamlı bir revizyon gerçekleştirildiğinde, her özel günde logo değişimi ile banner veya editör üzerinden tanımlanan mesajların otomatik olarak yayınlanması mümkün olacaktır.

Çalışma bir süre önce geliştirme aşamasına alınmış olsa da, diğer öncelikli projeler nedeniyle geçici olarak askıya alınmıştır. Uygun zamanda pro sürümü tamamlanarak kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

1761959526897.webp

1761959648252.webp

1761959571302.webp

Users found this thread by following these keywords:

1. Special days
  2. indirmek için izniniz yok
Quick Jump
Back
Top Bottom