Pro sürümünü bende merakla beklemekteyim. Tam benim istediğim olay aslında bu.
henüz paket almadım test ıcın 10 kredı verdıler apı kodlarını kullanmanız gerek dedıler de o yuzden sormak istedim.
şimdi şöyle bana orjınator adı verdıler test ıcın SMS TEST diye ben bunu kendı uzerımde bı denemek ıstıyorum destek' ten yazdım da daha cevap veren olmadı
vatansms destek ' den bahsetmiştim orada yanlıs anlasılma ıcın ben ozur dılerım.
Beklemedeyiz hocam.
Tamam teşekkürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın