Tema düzenleyici

[XTR] Hot Threads

Updated [XTR] Hot Threads 1.0.4

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed

En Çok Tepki Alan 5 Mesaj

Güzel bir eklenti, öncelikle elinize sağlık. Ama sanki çalışma Prensibi biraz daha karmaşık olsa daha efektif olacak diye düşünüyorum.

Mesela sadece cevap sayısına bakmasa, onun yerine x saat içindeki cevap sayısına baksa bence daha fonksiyonel olacaktır.
Güzel bir eklenti , öncelikle elinize sağlık. Ama sanki çalışma Prensibi biraz daha karmaşık olsa daha efektif olacak diye düşünüyorum.

Mesela sadece cevap sayısına bakmasa, onun yerine x saat içindeki cevap sayısına baksa bence daha fonksiyonel olacaktır.

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkür ederim. Ancak bu eklentiyi şablon düzenlemesi yapmadan sunmak istediğim için basit olarak hazırlamıştım. Öneriniz aslında değerlendirilebilir zaman dahilinde ilgilenmeye çalışacağım.

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

Çalışma prensibi için öneri mantıklı şu şekilde yapılabilir, yeni konular için belirlenen bir süre bandı içinde aldığı reply_count değerine göre hot threads olarak belirlenir ama bu cevap sayısı bir kat sayı olarak belirlenmeli. Örneğin 0,5 saatte 3 cevap adıysa gibi.

Elinize sağlık. Eklentinin tema ayarları dışında bir yerden bir ayarı var mı ? Aktif ettim ama ikon görünmüyor

[TH] Trending
şu eklentideki gibi bir yapı belirlenebilir. Belirli sürede cevap sayısı + gösterim vb gibi.

Son düzenleme:
Would the server impact be too great to have a section within 'Notable members' for 'Most hot threads' where the author is credited for having a thread go hot? :unsure:

I also wonder if it would be worth adding an alternative option to place an FA icon next to the 'Watched' icon (eye) for hot threads..

Quick Jump
Geri