Herkese merhaba!
Bir süredir XenForo forumlarına yapay zeka entegrasyonu olanaklarını araştırıyorum ve geliştirme sürecine derinlemesine dalmadan önce topluluktan görüş almak istedim.
Soru basit: XenForo forumunuza doğrudan entegre edilmiş yapay zeka özellikleri olsaydı, bunların ne yapmasını isterdiniz?
- İçerik Moderasyonu - Yapay zeka destekli içerik moderasyonu faydalı olur mu? (spam tespiti, toksik içerik filtreleme vb.)
- Kullanıcı Desteği - Sık sorulan soruları yanıtlayabilen veya yeni üyelere rehberlik eden AI sohbet botları?
- İçerik Oluşturma - Gönderiler, yanıtlar veya konu özetleri için yapay zeka destekli yazım araçları?
- Çeviri - Çok dilli topluluklar için gerçek zamanlı yapay zeka çevirisi?
- Arama Geliştirme - Daha akıllı, bağlama duyarlı arama sonuçları?
- Tamamen farklı bir şey mi? - Yaratıcı fikirlerinizi duymak isterim!
Herhangi bir yapay zeka entegrasyonunun forum yöneticilerine tam kontrol vermesi gerektiğine inanıyorum:
- Yapay zeka hizmetleriyle hangi verilerin (varsa) paylaşılacağı
- Hangi özelliklerin etkinleştirilip/devre dışı bırakılacağı
- Hangi kullanıcı gruplarının yapay zeka özelliklerine erişimi olacağı
- Kullanım limitleri ve kotalar
Burada yanlış cevap yok. İster büyük bir topluluk yöneten bir yönetici olun, ister günlük zorluklarla uğraşan bir moderatör, isterse sadece daha iyi bir forum deneyimi isteyen sıradan bir üye - görüşleriniz değerlidir.
Paylaşabilecekleriniz:
- Yapay zeka özellikleri için istek listeniz
- Olası endişe veya çekinceleriniz
- Sizi etkileyen diğer platformlardan örnekler
- Topluluk türünüze özgü kullanım senaryoları
Aydınlatıcı bir tartışma dört gözle bekliyorum!
Not: Bu tamamen topluluktan fikir ve geri bildirim toplamak için açılmış bir tartışma konusudur. Burada herhangi bir ürün tanıtımı yapılmıyor - sadece topluluğun ne düşündüğünü gerçekten merak ediyorum!
- Bilgi Kaynak Erişimi
- https://xentr.net/