Az sonra detaylı şekilde açıklayacağım unutmadım...
Bu forum olmasa Xenforo benim için çöp
Sizin için en mantıklı yolu yukarıda yazmış bulunmaktayım. SQL ile yapılan işlemler bilinçsizce yapıldığı taktirde telafisi zor işler çıkarabilir.
kırmız yaptıgım yerden bahsedersek sanırım yöneticilerin kırmızı olmasını ıstıyorsunuzXenForo Üye Grupları İzinlerini değiştirdim ancak sanırım hata yaptım..
Nasıl sıfırlayabilirim ? birde
Örneğin Yönetici kısmının Kırmızı yazmasını istiyorum. Panelden ayarladım ancak değişmiyor ?
Yardımcı olabilirmisiniz
syg
XenForo Üye Grupları İzinlerini değiştirdim ancak sanırım hata yaptım..
Nasıl sıfırlayabilirim ? birde
Örneğin Yönetici kısmının Kırmızı yazmasını istiyorum. Panelden ayarladım ancak değişmiyor ?
Yardımcı olabilirmisiniz
syg
false
=> default
Sizin için en mantıklı yolu yukarıda yazmış bulunmaktayım. SQL ile yapılan işlemler bilinçsizce yapıldığı taktirde telafisi zor işler çıkarabilir.
kırmız yaptıgım yerden bahsedersek sanırım yöneticilerin kırmızı olmasını ıstıyorsunuz
kullancı gurubu kullanıcı adı css yazın kırmızı olur
bu kodu extra les şablonuna eklermisinizHocam bu arada dedğiniz yöntemi uygulaadım ancak isim kırmızı oldu
Ben ismin altında ki banner kısmının kırmızı olmasını istemekteyim..
panelden ayarladım ancak olmadı ?
bu koduda uyegurupları yenı üye kullanıcı css alanına ekleyin
son olarak bunuda denermısınız kullanıcı gurubu duzenleden okla gosterdıgım yerde mavı rengi işaretleyip kayıtlayın
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın