Kurulumu v.s yardımcı olabilirim toprağım.
daha almadım da yani bir kaç yorum okudum veritabanı sorunu olur mu ilerleyen yıllarda? çünkü aldığımda değiştirmeyi sevmiyorumda. ondan sormak istedim. kullandın mı xenforo da cortlama yapmaz dimi bu
xenforo vesta için daha iyi mi? vesta ücretsiz geliyor ondan sordum. yani vps satın alma sayfasında sabahtan beri bekliyorum Allahdan yzdın ya
Firmada ayarlarız kullandığım firmayı kurulumunu falan yaparız her türlü destek ve yardımı yaparım elimden geldiğince ben yıllardır kullanıyorum vestayı.
yani forumda kullanıyorsun değil mi? bir kaç yorum okudumda kıllandım. ondan sordum, xenforo forumunun ileriki yıllarda veritabanı problemi olabilir mi? senin forum vesta da mı kurulu? onu söylersen en azından satın alacam.
Evet benim forum vesta üzerinde kurulu
tamam toprağım bunu bekliyordum. ben şuan senin bu mesajından sonra vestayı alırım yoluma bakarım. yani sabahtır şu mesajı bekliyorum.1 aylık alacağım
Cümlemizden
valla iyi oldu bende şuan hangi forumu açacağıma karar verdim. mobilya cı olacağım
inanmazsın hala kuramadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın