Kurulumu v.s yardımcı olabilirim toprağım.Linux vps alacağım cpanel yerine vespa kullanabilir miyim? var mı bilgisi olan arkadaşlar? Centos 6 Centos 7 Debian 7 Debian 8 vs? en sağlıklısı hangisi olur?
daha almadım da yani bir kaç yorum okudum veritabanı sorunu olur mu ilerleyen yıllarda? çünkü aldığımda değiştirmeyi sevmiyorumda. ondan sormak istedim. kullandın mı xenforo da cortlama yapmaz dimi buKurulumu v.s yardımcı olabilirim toprağım.
xenforo vesta için daha iyi mi? vesta ücretsiz geliyor ondan sordum. yani vps satın alma sayfasında sabahtan beri bekliyorum Allahdan yzdın ya kimse online değil deli oldum burda. girmediğim firma kalmadı ovh a gidim diyom alibabayada gidesim varCentos7 64 bit tavsite ederim.
Vesta nginx+php-fmp şeklinde kurabilirsen apacheye göre daha hızlı olur
Firmada ayarlarız kullandığım firmayı kurulumunu falan yaparız her türlü destek ve yardımı yaparım elimden geldiğince ben yıllardır kullanıyorum vestayı.xenforo vesta için daha iyi mi? vesta ücretsiz geliyor ondan sordum. yani vps satın alma sayfasında sabahtan beri bekliyorum Allahdan yzdın ya kimse online değil deli oldum burda. girmediğim firma kalmadı ovh a gidim diyom alibabayada gidesim var
yani forumda kullanıyorsun değil mi? bir kaç yorum okudumda kıllandım. ondan sordum, xenforo forumunun ileriki yıllarda veritabanı problemi olabilir mi? senin forum vesta da mı kurulu? onu söylersen en azından satın alacam.Firmada ayarlarız kullandığım firmayı kurulumunu falan yaparız her türlü destek ve yardımı yaparım elimden geldiğince ben yıllardır kullanıyorum vestayı.
Evet benim forum vesta üzerinde kuruluyani forumda kullanıyorsun değil mi? bir kaç yorum okudumda kıllandım. ondan sordum, xenforo forumunun ileriki yıllarda veritabanı problemi olabilir mi? senin forum vesta da mı kurulu? onu söylersen en azından satın alacam.
tamam toprağım bunu bekliyordum. ben şuan senin bu mesajından sonra vestayı alırım yoluma bakarım. yani sabahtır şu mesajı bekliyorum.1 aylık alacağım . Allah razı olsun kardeşimEvet benim forum vesta üzerinde kurulu
Cümlemizden ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.tamam toprağım bunu bekliyordum. ben şuan senin bu mesajından sonra vestayı alırım yoluma bakarım. yani sabahtır şu mesajı bekliyorum.1 aylık alacağım . Allah razı olsun kardeşim
valla iyi oldu bende şuan hangi forumu açacağıma karar verdim. mobilya cı olacağımCümlemizden ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.
Kurulumu çok kolay bilmeyen arkadaşlar konu altına yazarsa yardımcı oluruz.
inanmazsın hala kuramadım vesta kuruldu ama dnsleri oturtamadık..Bu konuda resimli bir anlatım yaparsanız bir çok kullanıcıya ışık tutacaktır.
inanmazsın hala kuramadım vesta kuruldu ama dnsleri oturtamadık..
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın