Duyuru Üye Kayıt ve Onay Süreçleri - Registration and Account Approval

Duyuru Üye Kayıt ve Onay Süreçleri - Registration and Account Approval
0
7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed
Katılım
3 Şub 2019
Mesajlar
2,130
Çözümler
69
Tepki puanı
2,722
Puanları
113


Değerli Kullanıcılarımız;

Son zamanlarda web sitemize oldukça fazla üyelik işlemleri gerçekleştirilmekte ve bir çoğu aşağıdaki kriterleri karşılamadığı için yönetici onayını alamamaktadır.
Bu durum karşısında xentr.net' in bir duruşu olduğunu daha önceleri de kesin bir dil ile ifade etmiştik. XenTR.net' in hiç bir zaman çok fazla üye kaydı, konu vb. gibi ek araçlar için kaygısı olmamıştır ve olmayacaktır.

Geliştirmiş olduğumuz ürünleri yalnızca ihtiyaç sahibi kişilerin kullanmasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda aşağıdaki kriterleri sağlamayan üyeliklerin ekibimiz tarafından onaylanmayacağını sizlere tekrar hatırlatmak isteriz.
  • Web sitemize kayıt olmak için geçerli bir XenForo lisansına sahip olmanız gerekir.
  • XenForo lisansını doğrulamış olsanız dahi, alan adı kullanılabilir olmalıdır.
  • Lisanslı alan URL'si XenForo yapısına sahip değilse, üyeliğiniz / kaydınız onaylanmaz.
  • Lisanslı alan URL'niz şifrelenmişse veya web siteniz kapalı ise üyeliğiniz / kaydınız onaylanmaz.
  • Web sitenizde herhangi bir geçmiş arşivi yoksa, kaydınızı reddedebiliriz. Doğrulanmış bir web sitesinin belirli bir geçmişi olmalıdır.
  • Web sitemizde çoklu hesap algılama sistemi mevcuttur. Birden fazla hesap oluşturulması durumunda her iki hesap birden yasaklanır. (Müşteri dahi olsa)
  • VPN veya başka bir şekilde kayıt yapılması yasaktır. Tespiti halinde üyelik yasaklanır.
  • Kayıtlı IP'niz veya e-posta adresiniz kara liste olarak işaretlenmemelidir.

Kullanıcılarımız ve Müşterilerimizin Dikkatine:

Kuruluşumuz tarafından, geliştirilen ve piyasaya sürülmüş dijital ürünlerin 3. tekil kişil(er) (şahıs) ve/veya kurum(lar) tarafından "Satışı, dağıtımı ve/veya mülkiyet hakkı yasayla belirlenen sınırlar çerçevesinde men edilmesi durumunda sürece ilişkin yasal işlemleri başlatmak XenTR.Net yönetimi inisiyatifindedir.

Dijital ürünlerin satın alma ve lisans süreçlerinde kullanıcılarımıza sunulan "SON KULLANICI'NIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ" anlaşır ve yalın şekilde ilgili sözleşmede beyan edilmiş, iş bu sözleşme hükümleri, taraflar arasında akdedilen yeni sözleşme ile ortadan kaldırılmadığı sürece "17 Madde" için geçerlidir.

Kısaca, müşterilerimizin haklarını korumak ve yasa dışı geçersiz web sitesi sahiplerini tespit etmek için bu kuralları uygulamış bulunuyoruz.

Kullanım ve Şartlar
Gizlilik Politikası
Geri Ödeme Politikası

XenTR - "NS BİLİŞİM TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ." Kuruluşudur.

Hello Everyone;

Recently, quite a lot of subscription transactions have been made to our website and most of them cannot obtain the approval of the manager because they do not meet the following criteria. We have previously stated in a clear language that XenTR.Net has a stance in the face of this situation. XenTR.Net will never have had a principle such as too many member registrations, topics, etc.

We aim for the products we have developed to be used only by people in need. Accordingly, the membership of members who complete the following criteria will be approved.
  • First you need to have a valid XenForo license to register on our website.
  • Even if you have verified the XenForo license, your domain URL should be usable and open.
  • If the licensed domain URL does not have the XenForo structure, your membership / registration will not be approved.
  • If your licensed domain URL is encrypted or your website is down, your membership / registration will not be approved.
  • If there is no history archive on your website, we may refuse your registration. A verified website should have a certain history.
  • There is a multiple account detection system on our website. If more than one account is created, both accounts will be banned. (Even if the customer is included)
  • VPN or any other form of registration is prohibited. In case of detection, membership is prohibited.
  • Your registered IP or email address should not be marked as a blacklist.

Attention members:

If it is determined that the members who use the products on our website out of their own needs and publish them on w-ar-e-z, null sites, first the resource download permissions will be restricted and then their membership will be banned indefinitely. (No matter which member group it belongs to.)

In short, we have implemented these rules to protect our customers' rights and to detect illegal, invalid website owners.

Terms and Conditions
Privacy Policy
Refund Policy

XenTR - "NS BİLİŞİM TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ." It is an establishment. If illegal distribution of products is detected, it is at the initiative of XenTR Management to initiate legal actions against the relevant persons.
 
Bilgi Kaynak Erişimi
https://xentr.net/
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quick Jump
2,620Konular
12,449Mesajlar
1,428Kullanıcılar
Geri
Üst