3,096 üyem istatistiklerde gözüküyor.
3,223 üyem var, sanırım bu spam clean olarak işaretlediklerim kalan üye sayısı.
bu üyelikleri komple nasıl silebilirim veya yasaklayabilirim sürekli üye oluyorlar.
Sağ olun hocam konuda anlatılanları yaptım fakat şimdi bir sorunum daha kaldı, üye sayısı istatistilerde 3,099 olarak gözüküyor ama panelde 3,226Zombeyi kardeşim aşağıda vermiş olduğum linkten gerekli işlemleri yaparak faydalanabilirsin.
![]()
Bilgi - XenForo 'da SPAM Mail ve Üyeliklerinden Kurtulma
Bir çok XenForo kullanıcısı son zamanlarda artan SPAM üyeliklerle sıkıntı yaşıyor... Her sitenin amacı ne olursa olsun çeşitli içerik ve yazıları ile donatılmalıdır. Düzenli olarak güncellenen içerikler sitenin arama motoru performanslarına katkıda bulunabilir. Böylelikle daha fazla...xentr.net
Hocam engelleme değil istatistiklerde gözükmüyor diyorum, acaba gözükmeyenler spam üyelikler mi onu çözmeye çalışıyorum.Paylaşmış olduğum linkte XDinc hocam %100 spam üyelikleri engelleyemezsiniz demiyor. Bir nebzede olsa önlem almış oluyoruz. Aslında bunun kontrollerini manul olarak kendin sağlarsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Hocam engelleme değil istatistiklerde gözükmüyor diyorum, acaba gözükmeyenler spam üyelikler mi onu çözmeye çalışıyorum.
Bunu da yaptım hocam sağ olun, ek olarak tüm kullanıcıları SQL ile eposta onaylı hale de getirdim.Admin panelinden >> Araçlar ve Bakım >> Zamanlanmış Görevler kısmında Üye İstatistikleri önbellekini yeniden oluştur çalıştırın.