Postbitim şu an böyle:
Kırmızı ile çizdiğim bölümü,
Aşağıdaki gibi ortalayıp minecraft yazısını nasıl kaybederim?
Son düzenleme:
Postbitim şu an böyle:
Sitem:
MinecraftTR Türkiye'nin En Geniş Ve Kapsamlı Oyun Forumu
Minecraft Türkiye Forum, sizler için minecraft eklentileri, haritaları, minecraft sunucuları, skriptleri, plugin paketleri paylaşıyor. Aramıza katıl.minecrafttr.com
Gördüğüm site:
Minecraft Türkiye Forumu
Minecraft Türkiye Forumu. Skript, plugin, türk sunucuları, haritaları, rehberleri, modları, bungeecord ve dahası MC-TURK'te sizi bekliyor!mc-turk.com
Postbit kısmına yazısız çekmek için bu eklediğiniz custom field ayarından "Viewable in message user info" ayarını kapatıp "message_macros" şablonunda görünmesini istediğiniz yere ekleyebilirsiniz (field_ismi kısmını sizin ismi field ile değiştirin)Postbitim şu an böyle:
Sitem:
MinecraftTR Türkiye'nin En Geniş Ve Kapsamlı Oyun Forumu
Minecraft Türkiye Forum, sizler için minecraft eklentileri, haritaları, minecraft sunucuları, skriptleri, plugin paketleri paylaşıyor. Aramıza katıl.minecrafttr.com
Gördüğüm site:
Minecraft Türkiye Forumu
Minecraft Türkiye Forumu. Skript, plugin, türk sunucuları, haritaları, rehberleri, modları, bungeecord ve dahası MC-TURK'te sizi bekliyor!mc-turk.com
Ekstra olarak ortalamak için tag ları arasına alsanız yeterli olacaktır.
Hâlâ çözemedim hocam.Ekstra olarak ortalamak için tag ları arasına alsanız yeterli olacaktır.
Bu ne ile ilgili olmadı?extra.less şablonuna aşağıdaki kodu ekleyerek deneyebilir misiniz.
Screenshot bu şekilde olmasını lazım amaextra.less şablonuna aşağıdaki kodu ekleyerek deneyebilir misiniz.
Ha siz madalyaları diyorsunuz ben orayı demiyorum hocam üstteki sslere bakın.Screenshot bu şekilde olmasını lazım ama
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın