Nerva Dark 2.2.15

XenTR

Staff member
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed
Solutions
105
Reaction score
3,084
1/3
Thread owner

Nerva Dark 2.1.0.1

Bu güncelleme ile müşteriler tarafından bildirilen sorunlar üzerinde durularak pek çok hata düzelmelerinin yanında yeni bazı düzenlemeler yapılmıştır.

Nerva Dark 2.1.0.1

With this update, we have made some new improvements as well as many bug fixes by focusing on the problems reported by the customers.

• Sidebar yapışkan özellik üzerinde iyileştirmeler (Sidebar adhesive feature improvements)
  • Sidebar ziyaretçi paneli sitili artık seçilebilir (Sidebar visitor panel style can now be selected)
  • Üyeler, Profil hesap alanı ve Açılır kullanıcı alanlarına yeni ikonlar (New icons in Members, Profile account area, and Pop-up user fields)
  • Navigasyon alanı iyileştirmeleri (Navigation area improvements)
  • Şablonlarda bulunan eski "like" alanlarının düzenlenmesi (Editing of old "like" fields in templates)
  • Alt forumlarda küçük düzenleme (Minor editing in sub forums)
  • Bazı küçük düzenlemeler (Some minor edits)

Nerva Dark 2.1.1.0

Bu güncelleme ile müşteriler tarafından bildirilen sorunlar üzerinde durularak pek çok hata düzelmelerinin yanında yeni bazı düzenlemeler yapılmıştır.

Nerva Dark 2.1.1.0

With this update, we have made some new improvements as well as many bug fixes by focusing on the problems reported by the customers.

• Breadcrumb alanına sosyal bağlantı ikonları eklendi. (Added social link icons to the breadcrumb field.)
  • Eksik sosyal bağlantı ikonları tamamlandı. (The missing social link icons are complete.)
  • PAGE_CONTAINER şablonu güncellendi. (Updated the PAGE_CONTAINER template.)
  • Eski şablonlar yeni sürüm ile uyarlandı. (Old templates adapted with the new version.)
  • iPhone ve iPad cihazlarda linklere tıklamama sorunu giderildi. ()Fixed an inability to click links on iPhone and iPad devices.

Nerva Dark 2.1.2.0

Bu güncelleme ile müşteriler tarafından bildirilen sorunlar üzerinde durularak tema ile birlikte gelen eklenti güncellenmiştir.

Nerva Dark 2.1.2.0

With this update we updated the plugin that, integrated with the theme with an emphasis on the problems reported by customers.

• Tema ile birlikte gelen eklenti güncellendi. (The plugin that came with the theme has been updated.)
  • Eski şablonlar yeni sürüm ile uyarlandı. (Old templates adapted with the new version.)
Read more about this product...

Thread owner

Güncelleme detayları ile ilgili olarak aşağıda yer alan bağlantıdan açıklamaları okuyabilirsiniz.
Bilgi - Tema güncellemeleri hakkında bilgilendirme!

You can read the explanations from the link below for update details.
Bilgi - Tema güncellemeleri hakkında bilgilendirme!

• Add-On updated
  • Folder structure changed.
  • An English document containing new installation instructions was prepared.
  • Missing or problematic icons have been rearranged.
  • Errors reported by customers have been fixed.
  • Some css edits were made.

Thread owner
Upgraded to xenForo 2.1.4
  • Working with XF 2.1.4
  • Changed version to fit XF release number

Thread owner
Upgraded to xenForo 2.1.5a
  • XenForo 2.1.5 ile çalışma (Working with XenForo 2.1.5)

Thread owner
A new update is available for Nerva Dark by XenTR.

Nerva Dark 2.1.5.1

Update highlights

This version is a quick maintenance update to fix some reported bugs.

Note: Update the add-on first. You can then update the style.

Complete Change Log

• The add-on that comes with the theme has been updated.
  • Unable to view social connection icons problem solved.
  • PAGE_CONTAINER template updated.
  • Unnecessary templates were removed after the PAGE_CONTAINER template update.
  • The divider errors in the footer area have been fixed.

Merhaba, temamızı güncelleştirdim. Sunucu hata log kayıtlarında 23 tane aynı hata kodunu verdi.
Yanılmıyorsam widget_forum_statistics 'den kaynaklı.

Attachments

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    7.4 KB · Views: 3
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    83.6 KB · Views: 3
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    45.7 KB · Views: 3
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    28.4 KB · Views: 3
Thread owner
Güncellemeleri test etmeden sunmuyoruz. Sizin eski temanız üzerinde revizyonlar söz konusu olabilir. Dilerseniz kontrol için login bilgilerinizi yeniden gönderin gerekli kontrolleri sağlayayım.

Thread owner
Aslında dün özel mesaj ile anlatmak istediğim sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Yoksa standart kurulum ve güncelleme ile bu tür sorunlar bulunmamaktadır.

Evet hakkınızı yemeyeyim. İlk güncelleme de hata kodu vermedi. Diğerini güncelledikten sonra bu hata kodlarını verdi. Sorun benden kaynaklı büyük ölçüde.

Thread owner
Sorun çözülmüştür. Dediğim gibi standart kurulum ve yükseltme testleri yapmadan güncellemeleri yayınlamıyoruz. Şu an için web sitenizde gerekli düzeltmeleri gerçekleştirmiş bulunuyorum. Artık hata olmayacaktır.

Bol hitli günler dilerim. ;)

Thread owner
A new update is available for Nerva Dark by XenTR.

Nerva Dark 2.1.6

Update highlights

With the release of the XenForo 2.1.6 version, we are pleased to offer our valued customers a quick update to our themes.

Complete Change Log

• Working with XenForo 2.1.6
  • Some template changes have been updated.
  • Old templates adapted with the new version.

Elinize sağlık. Hocam sormak istediğim bir şey var. Şimdi güncellenen şablonlarda biz bazı kodlar girmiş oluyoruz önceden. Güncelledikten sonra bu şablonlar hata veriyor. Birleştir diyince hatalar haliyle gidiyor. Normal de izlememiz gereken de bu sanırım dimi?

Thread owner
Evet bu yol da izlenebilir ama ben yinede kendim ilgili şablonun önce standart temadaki yapısı ile karşılaştırır eğer varsa değişen bir durum uygun kodları öyle eklerim. Birleştirme ile bazen özelleştirilmiş kodları uygulamakta sorun olabilir.. Ben biraz manuelciyimdir de :)

XenForo 2.1.6 Patch 1 yayınlanmış az önce farkettim. Tema da değişiklik olacak mı dünkü yayınlanan?
Şablon değişikliği var mı yok mu bilmiyorum da.
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

Thread owner
Tema şablonlarında her hangi bir değişiklik yok. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer olsaydı gerekli güncellemeyi yapar yayınlardım. ;)

Üstad emin olmak adına bir soru sorsam size. Şimdi EK'de görüldüğü gibi bir değişiklik var. Ben daha önce hep şablonalrı birleştir diyip hataları gideriyordum. En sağlıklısı sizin dediğiniz gibi galiba. thread_view şablonunda benim hiç eklediğim, değiştirdiğim kod yok ama bu hatalar var özel değişiklikleri görüntüle dediğim zaman. Şimdi biz bunları tam olarak nasıl düzeltmemiz gerekiyor en doğrusu? Hiç kod eklemediğim bir şablon bu.

Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

Thread owner
Normal şartlarda ana temayı güncellediğinizde alt sitilde otomatik olarak güncellenir. Bu güncelleme ile alt temadaki ilgili şablon üzerinde bir değişiklik yapmamışsanız oda güncellenecektir. Siz farklı bir şekilde kullanıyorsunuz bunu daha önce size açıkladım.

Bize ait ürünlerde her temanın kendi ana teması bulunur. Bu ana temanın altına bir alt tema oluşturulur. Bu sayede ana temada yapılan güncelleme alt temaya da yansımış olur.

Yukarıdaki resimde güncel yapı aslında kırmızı ile gösterilen alanlardır. Sizde uyarı çıkıyorsa ki çıkıyordur bunun sebebi sizin kullanma şeklinizden kaynaklı. Çünkü gerekli değişiklik uygulanmamış görülmektedir.

Umarım anlatım size yardımcı olmuştur.

Quick Jump
Back
Top Bottom