Tema düzenleyici

Styles Nerva Dark 2.1.6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nerva Dark
Nerva Dark– premium XenForo 2.1.x theme with perfect responsive design and a lot of customization options available without any coding knowledge.

Ürün Lisans Ücreti

6 Aylık lisans ücreti
25.00 $
Lisans yenileme ücreti
10.00 $

Branding removal

Marka kaldırma ücreti
15.00 $

Genel Bakış Telif Hakkı Bilgisi Sürümler (24)

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
Customer
SMS Confirmed
Konu sahibi
A new update is available for Nerva Dark by XenTR.

Nerva Dark 2.1.6

Update highlights

With the release of the XenForo 2.1.6 version, we are pleased to offer our valued customers a quick update to our themes.

Complete Change Log

• Working with XenForo 2.1.6
  • Some template changes have been updated.
  • Old templates adapted with the new version.

Read more about this product...

Elinize sağlık. Hocam sormak istediğim bir şey var. Şimdi güncellenen şablonlarda biz bazı kodlar girmiş oluyoruz önceden. Güncelledikten sonra bu şablonlar hata veriyor. Birleştir diyince hatalar haliyle gidiyor. Normal de izlememiz gereken de bu sanırım dimi?

Konu sahibi
Evet bu yol da izlenebilir ama ben yinede kendim ilgili şablonun önce standart temadaki yapısı ile karşılaştırır eğer varsa değişen bir durum uygun kodları öyle eklerim. Birleştirme ile bazen özelleştirilmiş kodları uygulamakta sorun olabilir.. Ben biraz manuelciyimdir de :)

XenForo 2.1.6 Patch 1 yayınlanmış az önce farkettim. Tema da değişiklik olacak mı dünkü yayınlanan?
Şablon değişikliği var mı yok mu bilmiyorum da.
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

Konu sahibi
Tema şablonlarında her hangi bir değişiklik yok. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer olsaydı gerekli güncellemeyi yapar yayınlardım. ;)

Üstad emin olmak adına bir soru sorsam size. Şimdi EK'de görüldüğü gibi bir değişiklik var. Ben daha önce hep şablonalrı birleştir diyip hataları gideriyordum. En sağlıklısı sizin dediğiniz gibi galiba. thread_view şablonunda benim hiç eklediğim, değiştirdiğim kod yok ama bu hatalar var özel değişiklikleri görüntüle dediğim zaman. Şimdi biz bunları tam olarak nasıl düzeltmemiz gerekiyor en doğrusu? Hiç kod eklemediğim bir şablon bu.

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

Konu sahibi
Normal şartlarda ana temayı güncellediğinizde alt sitilde otomatik olarak güncellenir. Bu güncelleme ile alt temadaki ilgili şablon üzerinde bir değişiklik yapmamışsanız oda güncellenecektir. Siz farklı bir şekilde kullanıyorsunuz bunu daha önce size açıkladım.

Bize ait ürünlerde her temanın kendi ana teması bulunur. Bu ana temanın altına bir alt tema oluşturulur. Bu sayede ana temada yapılan güncelleme alt temaya da yansımış olur.

Yukarıdaki resimde güncel yapı aslında kırmızı ile gösterilen alanlardır. Sizde uyarı çıkıyorsa ki çıkıyordur bunun sebebi sizin kullanma şeklinizden kaynaklı. Çünkü gerekli değişiklik uygulanmamış görülmektedir.

Umarım anlatım size yardımcı olmuştur.

Quick Jump

Ürün Bilgileri

XenForo 2.1.x XenForo 2.2.x
Satıcı
Offical
Yayınlanma tarihi
Son güncelleme
Değerlendirme
0.00 Oylama 0 İnceleme

Ürün Lisans Ücreti

6 Aylık lisans ücreti