Theme editor

Help Konu ön ekleri fa icon ekleme

Anonim

Active member
Reaction score
66
1/3
Thread owner
Duyuru yazısını kaldırmak istiyorum sadece fa iconu kalsın istiyorum nasıl yaparım?

Olmuyorsa, duyuru yazan bölümü renkli ve bold yapmak istiyorum ama fa iconuna etki etmeden.
Şu an bold yapınca fa iconu da kalınlaşıyor.

Last edited by a moderator:
Solution
Sayın Anonim prefix (ön ekini) kaldırmak için o konuya giriniz ve aşağıdaki resimde olduğu gibi yapınız. Prefix kalkacaktır. Umarım doğru anlıyorumdur sizin talebinizi.

Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

Sonra kaydet demeniz yeterli olacaktır.
Duyuru yazısı sizin prefix yani ön ekinizdir. Bunu kaldırmak diğer duyuru önekleklerinizi de kaldırabilir. Basitçe css ile şöyle kaldırın. Ama tavsiye etmem.
Sizin duyuru class yapınız duyuru2 olarak görünmektedir. İlgili alanda ikon göremediğim için de bu konuda bir yorum yapamıyorum.
Code:

Kalın ve yada renk yapısı için şurada yer alan konuyu inceleyiniz. Tabii prefix yapılarının kendi renk seçeneklerini de uygulayabilirsiniz. İyi bir css bilgisi ile özel alan seçerek kendinize özgü yapılar çıkarabilirsiniz.

Last edited:
Açmış olduğunuz konuda ön ek istemiyorsanız o konuda prefix seçmezsiniz. Özel prefix yapısı ile ilgili olarak yukarıda bir link verdim. Buradan örnek alabilirsiniz.

Sayın Anonim prefix (ön ekini) kaldırmak için o konuya giriniz ve aşağıdaki resimde olduğu gibi yapınız. Prefix kalkacaktır. Umarım doğru anlıyorumdur sizin talebinizi.

Sonra kaydet demeniz yeterli olacaktır.

Solution
Quick Jump
Back