Tema düzenleyici

🍬 🎉 XENTR OLARAK RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR, SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜNLER DİLERİZ! 🎉🍬

Çözüldü Kaynak kodlarımda Başka siteye ait veriler var

tamirmasasi

Licenced
merhaba bi arkadaştan ücretli reklam alanı satın aldım bir kaç gündür kullanıyorum ve aslında memnun da değilim... fakat tesadüfen başka birşey için bakınırken kaynak kodlarımın arasında farklı farklı muhtemelen kendi sitesine ait linkleri tespit ettim. Öncelikle bu linklerin bana bir zararı varmı? Birde bu linkleri bulamadım yerlerini nereden nasıl bakacağımı belirtirmisiniz incelemek istiyorum.

stu6n7p.png

Çözüm
zamanında kurmuş olduğum bir eklentiden kaynaklanıyormuş! warez olduğunu öğrendim bu konudan sonra hemen kaldırdım! hatalarında giderildiğini gözlemledim. teşekkür ediyorum yardımlarınız için!
Açıkçası, reklam kodlarını nasıl eklediğinizi tam olarak belirtmemişsiniz. Bu kodları doğrudan bir şablona mı eklediniz yoksa farklı bir yöntem mi kullandınız, emin değilim. Ancak, admin panelinde admin.php?advertising/ adresini kontrol edebilirsiniz. Yapılan işlemi detaylı bir şekilde açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.

XenTR reklam eklentisi satın aldım. kendisi uzaktan bağlantı yaptı kurdu. şimdi hepsini kaldırdım ama bu linkler halen daha görünüyor.

f9t1iw2.png

site adresim: tamirmasasi.net

Eklentiyi sattığı müşteriler üzerinden sanırım gizli gizli kendi sitesinin reklamını yaptırıyor. Backlink veriyor kısacası. Hiç hoşlanmadığım şeyler.

Cümleler ve Kelimelerde yoksa site adı muhtemelen bir dosya içerisine gömülmüştür. Cümleler ve kelimeler kısmında arattınız mı? Tam cümle yazmayın yalnız tekno yada kesif gibi aratın cümlelerde.

Diğer 3 üncü parti eklentiler için destek hizmeti sınırlıdır. Satın aldığınız geliştirici ile görüşmeniz yerinde olacaktır.

zamanında kurmuş olduğum bir eklentiden kaynaklanıyormuş! warez olduğunu öğrendim bu konudan sonra hemen kaldırdım! hatalarında giderildiğini gözlemledim. teşekkür ediyorum yardımlarınız için!

Çözüm
Quick Jump
Geri