Yardım Kaynak Eklerken Forum Konusu Açılmama Sorunu

SelamT

SMS Confirmed
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
264
Çözümler
3
Tepki puanı
169
Puanları
43
Merhaba,

Kaynak kategorilerinde forum oluşturma ve oluşturulacak forum seçili olmasına rağmen, kaynak eklemesi yaparken Forum Konusu açılmamaktadır.
Bunun sebebi ne olabilir, desteğinizi rica ederim.

Teşekkürler
 

XDinc

Well-known member
Admin
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Katılım
3 Şub 2019
Mesajlar
1,912
Çözümler
13
Tepki puanı
4,532
Puanları
113
Web Sitesi
xentr.net
Merhaba,

Kaynak kategorilerinde forum oluşturma ve oluşturulacak forum seçili olmasına rağmen, kaynak eklemesi yaparken Forum Konusu açılmamaktadır.
Bunun sebebi ne olabilir, desteğinizi rica ederim.

Teşekkürler

Kardeşim selam,
Konu açılmasını hedeflediğin forum türünün kontrol eder misin?
Eğer genel türde değilse ona alıp bir dene :)
 

SelamT

SMS Confirmed
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
264
Çözümler
3
Tepki puanı
169
Puanları
43
Selam kardeşim,

Genelde idi, Soru Cevap yaptım denedim yine eklemedi.
Sonra tekrar Genel yaptım, yine eklemedi..
Sorunsuz olarak çalışıyordu, nedenini anlamadım.
En son eklenen dosyadan sonra yapılan tek farklı işlem, Dil dosyasında Kaynak ifadelerini Dosya ifadeleri ile değiştirmek..
Ve asla forum konusu açmıyor :(
 

SelamT

SMS Confirmed
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
264
Çözümler
3
Tepki puanı
169
Puanları
43
Ne yazık ki sorun devam ediyor ve asla forum konusu açılmıyor.
Sebebini bulamamak can sıkıcı gerçekten :(
 
Üst