Merhabalar kategori izinlerinde kullanıcıların o kategoride dosya yükleme ve video eklemelerini kapatmak için izinleri değiştirdiğimde bu şekilde bir hata alıyorum.
Chrome ve Mozilla Firefox üxerinde denedim hatta farklı bilgisayarlar üzerinde de denedim. Site cloud üzerinde değil fakat .htaccess yapılandırmasıdan kaynaklı olabilir mi?
.htaccess
içinde ise olabilir yedek alarak sistemin kendi dosyası ile değiştirip dener misin? Standart .htaccess
ile değiştir.Normal canlı kurulum yapılan sistemde.
Başka tarayıcı ile login olup denedin mi? SSL ve yönlendirmelerini kontrol et, site cloud üzerinde ise page rule ayarlarını gözden geçir.
Hala bunlarla ilgili olan bir nokta değilse sunucu yapılandırmanızı inceleyin, eksik modül ve/veya artırılmış güvenlik önlemleri buna neden olabilir.
Chrome ve Mozilla Firefox üxerinde denedim hatta farklı bilgisayarlar üzerinde de denedim. Site cloud üzerinde değil fakat .htaccess yapılandırmasıdan kaynaklı olabilir mi?
.htaccess
içinde ise olabilir yedek alarak sistemin kendi dosyası ile değiştirip dener misin? Standart .htaccess
ile değiştir.Yönlendiremelerin.htaccess
içinde ise olabilir yedek alarak sistemin kendi dosyası ile değiştirip dener misin? Standart.htaccess
ile değiştir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın