Herkese merhaba arkadaşlar;
Öncelikle yapmayı düşündüğüm Bilgi Tabanı projesinden söz etmek istiyorum. Biliyorum ki web sitemizde yer alan her bir üye bir alan adının temsilcisi ve herkesin kafasında aslında XenForo sistemini tanımak geliştirmek ve uygulayabilmek gibi düşünceler bulunmaktadır.
Ben de bu konuda sıfırdan XenForo sistemini detayları ile ele alarak bir bilgi tabanı oluşturmayı hedefliyorum. Sanırım bu projenin gerçekleşmesi XenForo adına Türkiye'de ilk ve tek olacaktır. Bir düşünün XenForo web sitenizin admin panelinin tamamının en ince ayrıntısına kadar görsel anlatımı bunun yanında uygulamalı eğitimler. Öyle kolay olmadığının farkındayım ve bu konuda siz değerli üyelerimizden de destek beklemekteyim.
Bilgi tabanı nasıl olacak: Aşağıda görülen tüm seçeneklerin yazılı ve görsel anlatımları yer alacak.
Tüm bu seçeneklerin görsel anlatımında yer almak isteyen arkadaşlar bu konu altında bizimle iletişime geçebilirler ve görüş, önerilerini sunabilirler. Ayrıca Oluşturulan anket için oy kullanarak değerlendirmeye yardımcı olabilirsiniz.
Burada aslında kararsız kaldığım bir husus daha bulunmaktadır. Bu projeyi yeni kategori ve forumlar oluşturarak mı yoksa destek sistemimizde yer alan Bilgi bankası üzerinden mi gerçekleştireyim karar veremedim doğrusu. Her iki yöntemin kendilerine göre + ve - yanları var. Eğer bilgi bankası üzerinden sunarsam konu ile ilgili olarak daha sonra kullanıcılar yorum yapamayacaklardır. Forum olarak oluşturulur ise bu sorun olmayacak ama bu konuda yeni bir kategori ve bir çok alt forum oluşturulması gerekecektir.
Konu ile ilgili olarak düşüncelerinizi almak istiyorum.
Öncelikle yapmayı düşündüğüm Bilgi Tabanı projesinden söz etmek istiyorum. Biliyorum ki web sitemizde yer alan her bir üye bir alan adının temsilcisi ve herkesin kafasında aslında XenForo sistemini tanımak geliştirmek ve uygulayabilmek gibi düşünceler bulunmaktadır.
Ben de bu konuda sıfırdan XenForo sistemini detayları ile ele alarak bir bilgi tabanı oluşturmayı hedefliyorum. Sanırım bu projenin gerçekleşmesi XenForo adına Türkiye'de ilk ve tek olacaktır. Bir düşünün XenForo web sitenizin admin panelinin tamamının en ince ayrıntısına kadar görsel anlatımı bunun yanında uygulamalı eğitimler. Öyle kolay olmadığının farkındayım ve bu konuda siz değerli üyelerimizden de destek beklemekteyim.
Bilgi tabanı nasıl olacak: Aşağıda görülen tüm seçeneklerin yazılı ve görsel anlatımları yer alacak.
Tüm bu seçeneklerin görsel anlatımında yer almak isteyen arkadaşlar bu konu altında bizimle iletişime geçebilirler ve görüş, önerilerini sunabilirler. Ayrıca Oluşturulan anket için oy kullanarak değerlendirmeye yardımcı olabilirsiniz.
- Setup
Options
Advertising
Navigation
Public navigation
Route filters
Service providers
Payment profiles
Two-step verification
Connected accounts
API keys
Q&A CAPTCHA - Add-ons
Add-ons - Content
Smilies
Attachments
Tags
Reactions
Reactions
BB code
BB code button manager
Custom BB codes
BB code media sites - Forums
Nodes
Node permissions
Thread properties
Thread prefixes
Custom thread fields
Thread prompts
Thread content
RSS feed importer
Batch update threads
Thread reply bans - Communication
Notices
Contact users
Alert users
Email users
Message users
Help
Help pages
Force privacy policy agreement
Force terms and rules agreement - Users
List all users
Search for users
Create new user
Batch update users
Member statistics
Data portability
Export a user
Import a user
User customization
Custom user fields
Trophies
User title ladder
User upgrades
User discipline
Warnings
Banned users
Banned emails
Banned IP addresses
Discouraged IP addresses - Groups & permissions
User groups
User group promotions
Permissions
User group permissions
User permissions
Node permissions
Media category permissions
Resource category permissions
Analyze permissions
Staff
Moderators
Administrators - Appearance
Widgets
Styles & templates
Styles
Style properties
Templates
Search templates
Outdated templates
Template modifications
Languages & phrases
Languages
Phrases
Search phrases
Outdated phrase - Tools
Cron entries
Checks and tests
Test URL unfurling
Test outbound email
Test image proxy
File health check
Check for upgrades
Data maintenance
Import data
Rebuild caches - Logs
Statistics
Errors
Server error log
Email bounce log
Users
User change log
Moderator log
Admin log
Spam
Spam trigger log
Spam cleaner log
Rejected user log
Content
Image proxy log
Link proxy log
oEmbed log
Miscellaneous
Payment provider log
Sitemap log - Development
Advertising positions
Widget positions
Widget definitions
Permissions
Permission definitions
API scopes
Administrator permissions
Navigation
Routes
Admin navigation
Execution manipulation
Content types
Class extensions
Code event listeners
Code events
Burada aslında kararsız kaldığım bir husus daha bulunmaktadır. Bu projeyi yeni kategori ve forumlar oluşturarak mı yoksa destek sistemimizde yer alan Bilgi bankası üzerinden mi gerçekleştireyim karar veremedim doğrusu. Her iki yöntemin kendilerine göre + ve - yanları var. Eğer bilgi bankası üzerinden sunarsam konu ile ilgili olarak daha sonra kullanıcılar yorum yapamayacaklardır. Forum olarak oluşturulur ise bu sorun olmayacak ama bu konuda yeni bir kategori ve bir çok alt forum oluşturulması gerekecektir.
Konu ile ilgili olarak düşüncelerinizi almak istiyorum.
- Bilgi Kaynak Erişimi
- https://xentr.net/
Son düzenleme: