Tema düzenleyici

Yardım Forum Üzerinden Kredi Sistemi İle Satış

hasannakyuz

Licenced
Customer
Herkese Selamlar ;

Forum sitemde Dragonbyte kredi sistemini kullanıyorum. Tam olarak yapmak istediğim şu ;

Pazar alanı bölümünde kullanıcıların alanda yer alan ürünleri kredi olarak satın almalarını istiyorum. Örneğin bir vitrin görünümü ve satın ala bastığında bunu paypaldan değilde forumda var olan kredi eklentisi ile, sahip olduğu krediden almasını istiyorum. rm market eklentisi ile bunu sağlıyabilir miyim acaba ?

Çözüm
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
XenForo 'nun ödeme seçeneklerine neyi eklerseniz onunla ödeme yaptırabilirsiniz. Çünkü bu tür eklentilerde genelde XenForo nun yerleşik ödme sistemlerine yer verilmektedir. Doğru olan da budur zaten.

Biz ecommerce sistemini kullanıyoruz ve panelden hangi ödeme sistemini aktif etmiş isek onunla ödeme alabiliyoruz. Ödeme yöntemlerimiz ile ilgili Burada bir konu mevcuttur.
Bu eklentileri kullanmadığım için bir şey söylemek zor. Biz ecommerce eklentisini kullanmaktayız. Manuel olarak kredi tanımlanabilmektedir. Sanıyorum sizin eklenti için de böyle bir şey söz konusu olabilir. Dragonbyte ile görüşürseniz hızlı bir çözüm alacağınızı düşünüyorum.

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
XenForo 'nun ödeme seçeneklerine neyi eklerseniz onunla ödeme yaptırabilirsiniz. Çünkü bu tür eklentilerde genelde XenForo nun yerleşik ödme sistemlerine yer verilmektedir. Doğru olan da budur zaten.

Biz ecommerce sistemini kullanıyoruz ve panelden hangi ödeme sistemini aktif etmiş isek onunla ödeme alabiliyoruz. Ödeme yöntemlerimiz ile ilgili Burada bir konu mevcuttur.

Çözüm
Quick Jump
Geri