Style customizer

• Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız

Soru-Cevap Yardım Chevereto script kodunu nereye eklemeliyim

Çözüm
Merhaba;
Açıkçası ne yapmak istediğiniz konusunda bazen çok fazla düşünmek durumunda kalabiliyoruz. Şu konudaki kriterlere uygun olarak konu açmanız herkes için yararlı olacaktır.

Chevereto script kodunu eklemek için özel bir çaba vermeyin. Aşağıdaki eklenti zaten eklenmesi gereken yere kodu ekliyor.

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
Merhaba;
Açıkçası ne yapmak istediğiniz konusunda bazen çok fazla düşünmek durumunda kalabiliyoruz. Şu konudaki kriterlere uygun olarak konu açmanız herkes için yararlı olacaktır.

Chevereto script kodunu eklemek için özel bir çaba vermeyin. Aşağıdaki eklenti zaten eklenmesi gereken yere kodu ekliyor.

Çözüm

robotikforum

Banned
Problem tema da değil ki. Cheveretoyu che.halilbeycan.com adresine kurdum sorun yok. cdn.robotikforum.net adresinde sorun var bunu bulmaya çalışıyorum.

bebekforum

Licenced
Customer
SMS Confirmed
Problem tema da değil ki. Cheveretoyu che.halilbeycan.com adresine kurdum sorun yok. cdn.robotikforum.net adresinde sorun var bunu bulmaya çalışıyorum.
cdn olayını ben de kullanıyorum. cdn yi farklı domaine taşırsan google amca msn amca bing amca ve yandex amca tarafında senin açından sorun olur bilgine..

Quick Jump
Kayıt Ol