helper_js_global
şablonundan alır. Orada yer alan js ler sunucu üzerinde /public_html/js/xf
yer alır. CSS yapıları ise genel olarak şablonlar içerisindedir. Bunlar birer dosya olmadığı için js dosyaları için verilmiş olan pool üzerinden işlem yapamayız.helper_js_global
şablonunun ikinci satırında ana şablonların sisteme set edildiğini görebiliriz.hocam CDN kullanıyorum hatta yazmış olduğunuz makaleye bakarak yaptım desem doğru olur, js ve imajları CDN arkasına alabiliyorum ve performansa etkisi yüksek, ancak css dosyalarını CDN arkasına alamadım ! yani css kısmınıda CDN ile çalıştırmak amacındayım.
helper_js_global
şablonundan alır. Orada yer alan js ler sunucu üzerinde /public_html/js/xf
yer alır. CSS yapıları ise genel olarak şablonlar içerisindedir. Bunlar birer dosya olmadığı için js dosyaları için verilmiş olan pool üzerinden işlem yapamayız.helper_js_global
şablonunun ikinci satırında ana şablonların sisteme set edildiğini görebiliriz.İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın